Πρέπει να το… δει ο Δρακόπουλος

Χανιά | 2 Οκτωβρίου 2016, 0:05

Προβληματίζει το γεγονός ότι ο Α.Ο.Χανιά, ενώ δημιουργεί αρκετές φάσεις σε όλα του σχεδόν τα παιχνίδια, δεν έχει τη δυνατότητα να σκοράρει.

/Bella Pizza

Ο ΑΟΧ στο τέταρτο “σοβαρό” φιλικό του παιχνίδι δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και αυτό μπορεί να αποτελεί και ένα “καμπανάκι” ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ (όποτε αυτή οριστεί). Αν εξαιρέσει κανείς τα δύο πρώτα ματς με ομάδες τοπικού που ο ΑΟΧ σκόραρε αφειδώς, αλλά και το ματς με το ΙΝΚΑ (ήττα 0-1) όπου οι “μπλε” εμφανίστηκαν τελείως ανέτοιμοι και χωρίς συμπληρωμένο το ρόστερ τους, στα άλλα τρία ματς (2 με Κισσαμικό και εκείνο με τον ΟΦΗ) έκαναν φάσεις αλλά γκολ δεν έβαλαν.

Σίγουρα, το γεγονός αυτό προβληματίζει τον Αντώνη Δρακόπουλο που, οπωσδήποτε, θα δουλέψει με τους παίκτες του στην τελική προσπάθεια. Εννοείται ότι εφόσον συνεχιστεί και στο πρωτάθλημα αυτό, θα απαιτηθεί η απόκτηση ενός επιθετικού που θα βάζει την μπάλα στα δίχτυα με ευκολία.

Η ομάδα πάντως, κατά τ’άλλα, δείχνει να έχει “ταυτότητα” και πλάνο στο γήπεδο. Μια ομάδα που δημιουργήθηκε σε χρόνο “dt” και πολύ πιο αργά από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία.

“Σύμμαχός” της, η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος…

Vas Fou

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad