Πρεμιέρα στο Καραϊσκάκη με Ολυμπιακό στο Κύπελλο

Πλατανιάς | 26 Οκτωβρίου 2016, 11:52

Εν μέσω πρωταθλήματος ο Πλατανιάς ξεκινά το απόγευμα τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο δίνοντας μάλιστα ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που θα μπορούσε ως φιλοξενούμενος του Ολυμπιακού. Στόχος για τους "ερυθρολεύκους" του Γιώργου Παράσχου είναι μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Εάν μάλιστα αυτή θα συνδυαστεί και μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, σίγουρα αυτό θα είναι το καλύτερο σενάριο για τον Πλατανιά, που αναμένεται να παρουσιαστεί με μεγάλες αλλαγές, καθώς ο Γιώργος Παράσχος είναι αποφασισμένος να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα έως καθόλου μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Τέτοιοι παίκτες είναι οι Κοκκαλάς, Κάργας, Γιορέντε και Ντιλαβέρ, που αναμένεται να είναι στην 11άδα και ενδεχομένως ακόμη οι Ντεβέσα, Ηλιάδης και Ντίνας. Σίγουρα, μεγαλύτερη σημασία θα είχε η απόσπαση θετικού αποτελέσματος την ερχόμενη Κυριακή στη Βέροια στον αγώνα απέναντι στην ομάδα του Θωμά Γράφα, εντούτοις ο Παράσχος θέλει να δει απόψε την ομάδα του ν’ αποδίδει όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά και τους ποδοσφαιριστές να του αποδεικνύουν ότι είναι σε καλή κατάσταση και πως μπορεί να υπολογίζει πάνω τους εν όψει της συνέχειας.

 

Το παιχνίδι πρόκειται να ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα στο γήπεδο Καραϊσκάκη (ζωντανή μετάδοση από το OTE Sport 1), με διαιτητή τον Ευαγγέλου (Αθηνών), βοηθούς τους Μεσσήνη (Αχαΐας) και Μπέτσογλου (Κορινθίας) και 4ο τον Σταθόπουλο (Δυτικής Αττικής).

Estrella