Πρεμιέρα στην Κέρκυρα!

Πλατανιάς | 5 Σεπ 2016, 18:38

Πρεμιέρα από το παιχνίδι στην Κέρκυρα για τον Πλατανιά και κατά συνέπεια έναρξη από την 3η αγωνιστική θα υπάρξει για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ όπως προκύπτει από την ψηφορορία των ομάδων που πήραν μέρος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ανάμεσά τους, ο Πλατανιάς ψήφισε να ξεκινήσει από την 3η αγωνιστική και συνεπώς από το ματς στην Κέρκυρα, ενώ υπέρ της ίδιας άποψης τάχτηκαν ακόμα οι Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Κέρκυρα, Λάρισα, Λεβαδειακός, Ξάνθη και Πανιώνιος. Οι πέντε ΠΑΕ που ψήφισαν ώστε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει από την 1η αγωνιστική είναι οι ΑΕΚ, Βέροια, Ηρακλής, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η μοναδική ομάδα που ψήφισε λευκό είναι ο Παναθηναϊκός.

Οπότε και σε ό,τι αφορά τον Πλατανιά ο πρώτος επίσημος αγώνας για τη νέα σεζόν θα δοθεί στην Κέρκυρα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Να σημειωθεί ότι η ΝΟVA είχε ταχθεί υπέρ του να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από την 3η αγωνιστική και οι δύο που έχουν αναβληθεί να διεξαχθούν εμβόλιμα, κατά πάσα πιθανότητα τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

Μέχρι το βράδυ θα πρέπει ν’ αναμένεται και η ανακοίνωση για το ακριβές τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

ΑΕΚ-Ξάνθη
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-Βέροια
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος
Ηρακλής-Λάρισα
Πλατανιάς-Κέρκυρα

Estrella
Auto KCS

Rabona ad