Πρεμιέρα στην Α1 για ΟΑΧ και ΕπΑΡ

Πινγκ Πονγκ | 9 Οκτωβρίου 2020, 17:29

Πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας πινγκ πονγκ.

Μάλιστα, αυτό θα συμβεί με διπλή εκπροσώπηση από την Κρήτη, καθώς ο Ομιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ή η ομάδα του ΕπΑΡ πραγματοποιεί την πρώτη, ιστορική συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία.

Από την άλλη, ο Ομιλος Επιτραπέζιας Χανίων συνεχίζει, πλησιάζοντας πλέον τις 20 σερί συμμετοχές της Α1! Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία από τις πιο ιστορικές ομάδες που μετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα, έχοντας σα στόχο να πραγματοποιήσει μια πορεία παρόμοια με πέρσι όπου τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Ο ΟΑΧ ο οποίος θα παρουσιαστεί φέτος με μία βασική αλλαγή στο δυναμικό του, έχοντας στη διάθεσή του, τον Ιάσωνα Κορδούτη, αντί του αδερφού του, Δημήτρη, ο οποίος συνεχίζει στο Πέρα. Στον αντίποδα, συνεχίζουν οι Αντώνης Μαλινάκης και Νίκος Αντωνιάδης ενώ ως δύο ακόμα επιλογές υπάρχουν οι Χανιώτες, Μανώλης Κοκκινάκης και Αλέξανδρος Διγενάκης.

Το πρώτο σετ αγώνων για τις δύο κρητικές ομάδες είναι απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα Πειραιά για τον ΟΑΧ ενώ η ΕπΑΡ θα παίξει με αντίπαλο τον Ιφιτο Πατρών, έχοντας ρεπό την 1η αγωνιστική.

Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό Δερβενίου Κορινθίας και θα μεταδοθούν διαδικτυακά.

Σύμφωνα με την προκήρυξη ισχύουν τα εξής:

Στην Α1 ανδρών μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών θα διεξαχθούν πλέι οφ με αγώνες χιαστί για πλήρη διαβάθμιση. Οι 2 πρώτες ομάδες των ομίλων, για τις θέσεις 1-4, οι ομάδες 3 και 4 για τις θέσεις 5-8 και οι ομάδες 5 και 6 του κάθε ομίλου για τις θέσεις 9-12.

Μετά την τελική κατάταξη οι 3 τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται στην Α2 κατηγoρία. Οι ομάδες, που θα καταλάβουν τις θέσεις 8 και 9, συμμετέχουν σε ειδικό τουρνουά ενός γύρου (αγώνες μπαράζ) μαζί με την 2η και την 3η ομάδα της Α2 για δύο θέσεις στην Α1.

Tο πρόγραμμα στην Α1 ανδρών:

Το Σάββατο στις 09:30 για το 1ο γκρουπ:
Α.Σ. Ίφιτος Πατρών-Παναθηναϊκός Α.Ο.
Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Γ.Α.Σ. Ελευσίς
Ρεπό ο Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου

Το Σάββατο στις 12:00 για το 1ο γκρουπ:
Παναθηναϊκός Α.Ο.-Α.Σ. Πέρα Αθηνών
Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου-Α.Σ. Ίφιτος Πατρών
Ρεπό ο Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Το Σάββατο στις 15:00 για το 2ο γκρουπ:
Φοίνικας Πειραιά-Α.Ο. Ταταύλα
Ο.Α. Χανίων-Ολυμπιακός
Ε.Α. Βόχας-ΑΕΚ

Το Σάββατο στις 17:30 για το 2ο γκρουπ:
Α.Ο. Ταταύλα-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-Ε.Α. Βόχας
Φοίνικας Πειραιά-Ο.Α. Χανίων

karta antonis garden