Πρεμιέρα μόνο σε Α’ κατηγορία το Σαββατοκύριακο – Ανακοίνωση της ΕΠΣΧ

ΕΠΣΧ | 15 Σεπτεμβρίου 2021, 14:24

Εκτακτη αλλαγή προέκυψε σχετικά με την εκκίνηση των πρωταθλημάτων της Β’ κατηγορίας αλλά και αυτό στα Κ16 στην ΕΠΣ Χανίων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας, «για λόγους ανωτέρας βίας» όπως σημειώνεται, η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας αλλάζει και μεταφέρεται για το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Σεπτεμβρίου.

Αντίστοιχα, την ίδια ημερομηνία ορίζεται και η έναρξη στο πρωτάθλημα Κ16, το οποίο θα ξεκινήσει με τη 2η αγωνιστική, με την 1η ν’ αναμένεται να οριστεί εμβόλιμα σε άλλη ημερομηνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλαγές που προκύπτουν αιφνιδιαστικά είναι η αλήθεια από την ΕΠΣ Χανίων αφορούν το γεγονός πως οι ομάδες δεν είναι έτοιμες στο σύνολό τους προκειμένου να υπήρχε δράση αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Α’ κατηγορία θα ξεκινήσει πάντως κανονικά και επί της ουσίας δηλαδή θα υπάρχουν παιχνίδια το Σαββατοκύριακο 18 και 19 του μήνα.

Η ανακοίνωση από την ΕΠΣΧ έχει ως εξής:

Σας γνωρίζουμε ότι για λόγους ανωτέρας βίας η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Β τοπικής κατηγορίας θα είναι το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Επίσης για το πρωτάθλημα Κ16 η ημερομηνία έναρξης θα είναι το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2021 με την επισήμανση ότι θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική. Η 1η αγωνιστική θα οριστεί εμβόλιμα σε ημερομηνία που θα σας κοινοποιηθεί έγκαιρα.

 

Estrella

Rabona ad