Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των υδάτων στο κολυμβητήριο

Επικαιρότητα | 8 Ιανουαρίου 2016, 22:30

Τηρώντας την παράδοση των τελευταίων ετών, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων προχώρησε την Παρασκευή το απόγευμα στον Αγιασμό των υδάτων στο κολυμβητήριο Χανίων και παράλληλα πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια ελλείψει της 50άρας που δεν λειτουργεί τους χειμερινούς μήνες, στην 25άρα πισίνα, ο χώρος της οποίας αποδείχτηκε μικρός για να χωρέσει το πλήθος.

Ειδικότερα, δεκάδες παιδιές – αθλητές των Τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου βούτηξαν στην πισίνα προκειμένου να πιάσουν το Σταυρό, κάτι που κατάφεραν με τη σειρά ο Μιχάλης Λιονάκης και ο Γιώργος Μουζουράκης, από την ομάδα κολύμβησης.

6 6

Δεκάδες παιδιά – αθλητές του ΝΟΧ στο κολυμβητήριο για να πιάσουν το Σταυρό. 

7 7

4 4

Ο Μιχάλης Λιονάκης ήταν ο πρώτος που έπιασε το Σταυρό.

Πριν τον Αγιασμό η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, σε ένα σύντομο χαιρετισμό εξέφρασε τις ευχές της για υγεία το 2016, σημειώνοντας ότι ο ΝΟΧ συνεχίζει σε συνεργασία με τους φορείς να αντιστέκεται στις δυσκολίες της εποχής και να επιδιώκει στο καλύτερο για τη νεολαία της πόλης. Επίσης χαιρετισμούς απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Χανίων, Μανώλης Αδοντάκης και ο αντιπρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων Βασίλης Λιβάνιος.

Ακολούθως, ο ΝΟΧ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με την αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, να ήταν η τυχερή καθώς κέρδισε το φλουρί.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Μανώλης Αδοντάκης, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Χανίων Τάσος Κουρουπάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων Βασίλης Λιβάνιος, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Τάκης Χουλιόπουλος, μέλη του Δ.Σ. του ΝΟΧ και γονείς και φίλοι του ΝΟΧ.

1 1

Η πίτα του Ναυτικού Ομίλου.

2 2

Η πρόεδρος του Ν.Ο. Χανίων, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη δίπλα σε άλλα ακόμη άτομα από τον ΝΟΧ.

3 3

Παρών στον Αγιασμό, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

Εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου θερμές ευχαριστίες προς τους εφημέριους της Ενορίας του Αγ. Κων/νου και Αγ. Ελένης, πατήρ Αντώνιο και πατήρ Γεώργιο, τα καταστήματα ΑQUA FIT (αθλητικά είδη) του κ. Αντωνογιαννάκη, το βιβλιοπωλείο του Λεωνίδα Περατσάκη για τα δώρα τους και τον Βασίλη Μποφίλη που επιμελήθηκε την μικροφωνική.

Rabona ad