Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στη Δράμα

Super League 2 31 Ιουλίου 2021, 19:37

Μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου τελέστηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός για τη νέα σεζόν στο γήπεδο της Δόξας Δράμας.

/Bella Pizza

Όλα αυτά δύο ημέρες πριν την αναχώρηση της Δραμινής αποστολής για τα Τρία – Πέντε Πηγάδια όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η Δόξα αναφέρει σχετικά με τον αγιασμό (κι όχι μόνο) στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, δυο μέρες πριν τη μετάβαση της Δόξας Δράμας στα Τρία Πέντε Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, τελέστηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός για τη νέα σεζόν στο γήπεδο της ομάδας.

Το “παρών” έδωσαν διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες, παίρνοντας την ευλογία από τον Αρχιμανδρίτη Γεράσιμο Βλατίτση. Ο Πάτερ Γεράσιμος άλλωστε είναι διαχρονικά κοντά στους “Μαυραετούς”, τελώντας τα μυστήρια και έδωσε και φέτος τις ευχές του, για υγεία και επιτυχίες.

Σύντομη ομιλία είχε ο προπονητής Μάκης Κατσαβάκης, ενώ για την Κυριακή δόθηκε ρεπό. Το πρωί της Δευτέρας (08:30) αναχωρεί η αποστολή για την Κουτσούφλιανη, με την επόμενη προπόνηση να διεξάγεται στην ορεινή Ημαθία την ίδια μέρα.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad