Πραγματοποιήθηκε η γιορτή για το τμήμα εκμάθησης του ΝΟΧ

Πόλο 14 Ιουλίου 2016, 13:17

Με επίδειξη των ικανοτήτων που απέκτησαν τους περασμένους μήνες τις οποίες παρουσίασαν ενώπιον γονέων και φίλων τους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της 50άρας πισίνας του Κολυμβητηρίου Χανίων η γιορτή για το τμήμα εκμάθησης υδατοσφαίρισης.

Οι φερέλπιδες πολίστες κολύμπησαν και χωριζόμενοι ανά ομάδες φανέρωσαν τις δυνατότητές τους υπό την παρουσία των αρμοδίων εκπαιδευτών.

Πρόκειται για το τμήμα που ξεκίνησε να λειτουργεί τον περασμένο Σεπτέμβριο και στο οποίο συνολικά μετείχαν περίπου 120 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας από 5-12 ετών.

Tmima Ekmathisis Polo 2016 1

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του προγράμματος, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα: «Ο στόχος για αυτά τα παιδιά είναι να παραχθεί σωστή δουλειά και να προκύψουν ταλέντα ώστε να μπορούν να στελεχώσουν αργότερα τις αγωνιστικές ομάδες του Ναυτικού Ομίλου. Τα παιδιά διδάχτηκαν να κολυμπούν και να ασκούνται σωστά και η γιορτή ολοκληρώνει τον κύκλο των μαθημάτων όλους αυτούς τους μήνες».

Σημειώνεται πως για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 το νέο τμήμα εκμάθησης υδατοσφαίρισης θα ξεκινήσει -όπως κάθε χρόνο- τον προσεχή Σεπτέμβριο. 

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad