Πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα διαιτησίας στο Ακρωτήρι (pics)

Πανακρωτηριακός | 5 Οκτωβρίου 2017, 23:16

Η εκπαιδευτική ημερίδα για τους νέους κανονισμούς διαιτησίας πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο Καθιανών για τις ομάδες του Ακρωτηρίου το απόγευμα της Πέμπτης (5/10).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Κύριοι ομιλητές για ακόμα μία φορά ήταν οι εκπαιδευτές Γιώργος Τσαγκαράκης και Κωνσταντίνος Βασάλος. Το παρών στην ημερίδα έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Πανακρωτηριακού, της Ένωσης Θύελλας Καμίνια και τα παιδιά των Ακαδημιών. Μάλιστα έγινε και πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο για τη σχολή διαιτησίας που θα γίνει τον επόμενο μήνα στα Χανιά.

Η ανακοίνωση των ομάδων Ακρωτηρίου αναφέρει τα εξής:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (5/10) η εκπαιδευτική ημεριδα διατησίας με θέμα τις τροποποιήσεις και αλλαγές που ισχύουν από τη φετινή σεζόν σε διάφορα άρθρα του κανονισμού. Οι εκπαιδευτές του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων κ. Γιώργος ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ και Κωνσταντίνος ΒΑΣΑΛΟΣ, ανέλυσαν τα σημαντικότερα σημεία, ώστε να γίνουν κατανοητά από τους παρευρισκόμενους στο Πολιτιστικό Κέντρο Καθιανών.

Το παρών έδωσαν ποδοσφαιριστές από τις δύο (2) αντρικές ομάδες του Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός και Ένωση Θύελλα-Καμίνια), οι προπονητές τους, μέλη των Δ.Σ των ομάδων, καθώς και όλοι οι προπονητές των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου.

Αναφορά και “πρόσκληση” για κάθε ενδιαφερόμενο, έγινε και στη νέα Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Χανίων, που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στα Χανιά.

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτές του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων για όσα σημαντικά ανέφεραν, καθώς και τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καθιανών για τη διάθεση της αίθουσας.

Σίγουρα παρόμοιες δράσεις συμβάλλουν στην ομαλότερη διεξαγωγή των αγώνων, κάτι για το οποίο πρέπει συνεχώς να προσπαθούμε και έχουμε ευθύνη: Να δώσουμε στο άθλημα την πραγματική του διάσταση, μέσα από διακριτούς ρόλους, σεβασμό και αίσθηση συνυπευθυνότητας και συνεργασίας.

seminario diaithsias kathiana.jpg1

seminario diaithsias kathiana.jpg2

Mikel Chania Delivery