Πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΝΟΧ για τα παιδιά του τμήματος εκμάθησης

Κολύμβηση | 22 Δεκεμβρίου 2016, 14:11

Για μία ακόμη χρονιά το τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων διοργάνωσε με επιτυχία τη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του τμήματος εκμάθησης.

Οπως πάντοτε, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε επίδειξη των δεξιοτήτων που έχουν αποκτήσει το τελευταίο τρίμηνο στην κολύμβηση μπροστά στα βλέμματα των γονιών τους, που -περήφανοι- τα καμάρωσαν. 

«Για μια ακόμη χρονιά διοργανώσαμε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του τμήματος εκμάθησης κολύμβησης. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δείξουν αυτά που έχουν διδαχθεί το τελευταίο τρίμηνο από τους εκπαιδευτές στην πισίνα, προσφέροντας τους αναμνηστικό δίπλωμα και γλύκισμα», αναφέρει η έφορος του τμήματος κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου, κα Χρυσούλα Πλοκαμάκη – Μαραγκουδάκη, προσθέτοντας τα εξής: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν για άλλη μια χρονιά. Τους ευχόμαστε καλή χρονιά και χρόνια πολλά και δημιουργικό το νέο έτος. 

Plokamaki Manitaki

Η κα Πλοκαμάκη δεξιά στη φωτογραφία.

Τώρα, για το 2017 οι στόχοι μας είναι να μπορέσουμε να κρατήσουμε στην πισίνα όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και να έχουμε αγωνιστικά επιτυχίες. Ειδικότερα φέτος πιστεύω ότι θα έχουμε μεγαλύτερες λόγω του ότι έχουμε ανοικτές και τις τρεις πισίνες». 

Ευχαριστήριο

Το τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μετά την επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη γιορτή των αθλητών-τριών του που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο χώρο του κολυμβητηρίου Χανίων θέλει να ευχαριστήσει τους αθλητές του, τους γονείς, τους προπονητές, το ΕΑΚ Χανίων, το ζαχαροπλαστείο ΜΟΝΤΕΡΝΟ, SM Χαλκιαδάκης, ΒΙΟΧΥΜ, Φούρνο Μαλαμαδάκη.
Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2017. 

karta antonis garden