Πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες SupSurf στα Φαλάσαρνα

Άλλα Αθλήματα | 1 Αυγούστου 2017, 22:11

Ο εξωραϊστικός σύλλογος Πλατάνου "Η ΕΝΟΤΗΤΑ", με την υποστήριξη του Δήμου Κισσάμου, διοργάνωσε αγώνες SupSurf (όρθιας σανιδοκωπηλασίας σε κύμα) στα Φαλασάρνα, την Παρασκευή 28 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει ο διοργανωτής στην επίσημη ενημέρωσή του είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιούνται τέτοιοι αγώνες στην Ελλάδα και τα Φαλάσαρνα επιλέχθηκαν ως περιοχή που παρουσιάζει κατάλληλες συνθήκες κύματος, ιδανικές για να προκαλέσουν την επιδεξιότητα των αθλητών.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου από τον Δήμο Κισσάμου με περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες αναφέρει τα εξής:

Surf Falasarna1

Με την υποστήριξη του Δήμου Κισσάμου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 28 Ιουλίου, οι αγώνες SupSurf (όρθια σανιδοκωπηλασία σε κύμα) στα Φαλάσαρνα που διοργάνωσε ο εξωραϊστικός σύλλογος Πλατάνου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ». Σύμφωνα με τον διοργανωτή «είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθούν αγώνες αυτού του είδους στην χώρα μας. Ως τοποθεσία έχει επιλεχθεί η Βορειοδυτική Κρήτη και συγκεκριμένα η παραλία Φαλάσαρνα, μια περιοχή που παρουσιάζει κατάλληλες συνθήκες κύματος, ιδανικές ώστε να προκαλέσουν την επιδεξιότητα των αθλητών. Οι αγώνες του SUP STYLE CHALLENGE, ακολούθησαν τα πρότυπα διεθνών αγώνων.

Το WBSF είναι μια σειρά από αθλητικές εκδηλώσεις που σχετίζονται με τα θαλάσσια αθλήματα σανίδας (windsurf, kitesurf, SUP surf), τα οποία διεξάγονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Την τελευταία ημέρα των αγώνων, το “παρών” έδωσε ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης.

Το Δ.Σ του συλλόγου ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων: την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, τον ΔΗΜΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ, το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ και ΚΙΣΑΜΟΥ, τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ (ΤΜΗΜΑ ΚΙΣΑΜΟΥ), τους ναυαγοσώστες της περιοχής και τους χορηγούς των αγώνων.

 

JoyMachine

Rabona ad