Πού το πάει το ΣΥΝΚΑ;

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 19 Απριλίου 2021, 10:51

Με την πέμπτη νίκη σε έξι παιχνίδια και το εντυπωσιακό σκορ σε βάρος μιας ομάδας που πρόβαλλε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος ότι θα επέστρεφε ως μια από τις πιο δυνατές, η πορεία της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ… δημιουργεί σενάρια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το βασικότερο έχει να κάνει με το πού είναι ικανή να φτάσει η ομάδα του Γιώργου Ριτζάκη. Παρότι ο Πόρος παρουσιάστηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση και έδωσε δικαιώματα, το ποδόσφαιρο κυριαρχίας που χαρακτήρισε την χανιώτικη ομάδα σ’ ένα μεγάλο διάστημα αυτού του αγώνα, αλλά και η μέχρι τώρα εντυπωσιακή πορεία της στον κρητικό όμιλο δημιουργούν αναπόφευκτα ερωτηματικά για το πού μπορεί να φτάσει.

Στις τάξεις του ΣΥΝΚΑ εξακολουθούν ν’ αντιμετωπίζουν χαλαρά την πορεία τους, δεν αγχώνονται για το πώς θα συνεχίσουν και κυρίως πού μπορεί να φτάσει η ομάδα και αντιμετωπίζουν ψύχραιμα και με καλή ψυχολογία τα παιχνίδια που έρχονται, αρχής γενομένης από το επόμενο με τον Ρεθυμνιακό.

Από ‘κει και πέρα ωστόσο θα πρέπει να τονιστεί πως το ΣΥΝΚΑ παραμείνει σταθερά στην 1η θέση της βαθμολογίας, από την οποία δεν έπεσε ούτε μετά την ήττα από τον Γιούχτα, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι η αντίδραση της ομάδας μετά από το αποτέλεσμα που υπήρξε στις Αρχάνες.

Στο ΣΥΝΚΑ θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να διψούν για διάκριση, προσφέροντας πολύ ωραίο θέμα και μένει να φανεί ποια θα είναι η συνέχεια της ομάδας στις αγωνιστικές που ακολουθούν…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad