Πού οφείλεται η βελτίωση του Πλατανιά

Πλατανιάς | 2 Νοεμβρίου 2020, 17:18

Μια διαφορετική συνέχεια στο πρωτάθλημα "υπόσχεται" ο Πλατανιάς μετά την ισοπαλία και την απόδοση που είχε στο παιχνίδι κόντρα στη Δαμάστα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει με βάση την εμφάνιση που είχε η ομάδα του Γιώργου Κόλτζου, η οποία παρουσιάστηκε αρκετά διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Εμφανώς βελτιωμένη, πιο συμπαγής και ειδικότερα πιο μαζεμένη αγωνιστικά, η ομάδα του Πλατανιά έδειξε ότι η συνέχεια της μπορεί και πρέπει να είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με το πώς ξεκίνησε στο πρωτάθλημα.

Ουσιαστικά η βελτίωση που παρουσιάζουν στην απόδοσή τους οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο δυναμικό του, η επιστροφή του Νάσου Λεωνιδόπουλου, η παρουσία του οποίου στη μεσαία γραμμή δίνει μια άλλη διάσταση στο παιχνίδι της ομάδας και γενικότερα η δουλειά που έχει ξεκινήσει από την έναρξη της προετοιμασίας -και η οποία πια αποδίδει- είναι οι λόγοι που ο Πλατανιάς παρουσιάστηκε σε μια καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Μάλιστα, μέσα στα επόμενα αναμένεται να ενταχθούν στη διάθεση της ομάδας καταρχήν ο Αργεντινός, Λούκας Γκαρσία ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επιστροφή των δύο τιμωρημένων, Λαζαρίδη και Χατζόπουλου. Είναι σαφές ότι “συμπληρωμένος” ο Πλατανιάς μπορεί να παρουσιάσει μια ακόμη καλύτερη εικόνα και να γίνει πιο αποδοτικός απ’ ό,τι τουλάχιστον φάνηκε στο ματς με τη Δαμάστα.

Το επόμενο παιχνίδι πάντως για τον Πλατανιά είναι κι αυτό δύσκολο, εκ νέου με αντίπαλο ομάδα από το Ηράκλειο, τον Ηρόδοτο συγκεκριμένα, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στην έδρα της Αλικαρνασσού. Ο Πλατανιάς θέλει να δείξει ότι μπορεί να συνεχίσει στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων αλλά και να είναι ακόμα πιο ουσιαστικός…

Estrella