Πού κινούνται μεταγραφικά στο Καστέλι

Χανιά | 29 Δεκεμβρίου 2016, 19:42

Σε διαδικασία μεταγραφικής ενίσχυσης βρίσκεται πλέον ο Κισσαμικός με σκοπό να αντιμετωπίσει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως γίνεται γνωστό από τους ανθρώπους της ομάδας, για την ώρα ακόμη δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, αλλά διαφαίνεται ότι αυτή δεν θ’ αργήσει.

Πρόθεση του Σπύρου Μπαξεβάνου είναι το υλικό να αποκτήσει μεγαλύτερη ευελιξία και ο ίδιος να μπορέσει να έχει πιο πολλές λύσεις στη διάθεσή του. Στο πλαίσιο αυτό, η αναζήτηση αφορά κατά βάση την απόκτηση τριών παικτών, κεντρικού αμυντικού, δεξιού μπακ και επιθετικού, θέσεις που έχει κριθεί από την τεχνική ηγεσία ότι η ομάδα χρειάζεται βοήθειες.

Σημειώνεται ότι στη θέση του κεντρικού αμυντικού, “καθαρούς” στόπερ ο Κισσαμικός έχει τους Σταθάκη και Παντελάκη, με τον Σελινιωτάκη στα τελευταία παιχνίδια να επιστρατεύεται σε αυτό το ρόλο λόγω της τραυματισμού του πρώτου, ενώ για τη θέση του δεξιού μπακ και μετά την αποχώρηση του Παγώνη, μοναδική λύση που έχει απομείνει είναι ο Τσερκέζος. Πρόθεση επίσης της ομάδας είναι να μπορέσει να αποκτηθεί και ένας επιθετικός, ενδεχομένως “καθαρόαιμος” σέντερ φορ ή εξτρέμ.  

karta antonis garden
/psiloritischania