«Ποτέ δε θα πάψει ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς μου να ανήκει στο λιμάνι»

Αρης Σούδας | 16 Μαΐου 2016, 11:20

Με αποχαιρετιστήρια δήλωση ο Μανόλης Πηγουνάκης λέει το δικό του «αντίο» στον Άρη Σούδας, έπειτα από τρία χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Αναλυτικά οι ευχαριστίες προς την πρώην πλέον ομάδα του:

Μετά από 3 χρόνια μεγάλων συγκινήσεων και ιδιαίτερων στιγμών σταματάω τη μέχρι τώρα πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα του ΑΡΗ ΣΟΥΔΑΣ.

Μια συνεργασία με πολύ υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης και απόλυτη σύμπνοια απόψεων αλλά και πολύ γόνιμων διαφωνιών με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας.

Νιώθω πολύ τυχερός που έγινα μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ και είμαι σίγουρος ότι ποτέ δε θα πάψει ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς μου να ανήκει στο λιμάνι. Αισθάνομαι ότι τώρα που φεύγω αφήνω μια αρκετά καλή παρακαταθήκη στην ομάδα  με στιγμές ιστορικές  και μεγαλειώδεις αλλά κυρίως μόνο φίλους και ανθρώπους που δύσκολα μπορώ να ξεχάσω.

Πολλά τα ευχαριστώ και η ευγνωμοσύνη σε πολλούς αυτά τα 3 χρόνια.

Μόνο καλές στιγμές αγάπη σεβασμός και εμπιστοσύνη μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση της ομάδος και πάντα να κρατάει ψηλά της σημαία της ομάδος.

Αίσθηση μεγάλης ευθύνης και ταυτόχρονα ευχαρίστησης η συνεργασία  με όλους τους παίκτες που έδωσαν  τα πάντα αυτά τα 3 χρόνια και βοήθησαν εμένα να έχω μια πολύ αρμονική και εποικοδομητική σχέση μαζί τους. Σας ευχαριστώ και μόνο υγεία και χαρές σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο συνεχίζοντας να αγαπάτε την ομάδα.

Ευχαριστώ την ακαδημία της ομάδος και προσωπικά όλους τους προπονητές των τμημάτων αλλά κυρίως τον Αντώνη Παπαγεωργίου για την άψογη συνεργασία και βοήθεια αυτά τα χρόνια.

Μεγάλο ευχαριστώ στους άμεσους συνεργάτες μου στην ομάδα τον βοηθό μου Μιχάλη Χατζηγιάννη που στήριξε και κράτησε πολλές φορές στα δύσκολα ενωμένη την ομάδα και αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο των επιτυχιών δίνοντας πολλές φορές πολύτιμες ιδέες – σκέψεις στα πλάνα μας.

Καλή  συνέχεια και πιο ψηλά Φίλε Μιχάλη.

Το προπονητή τερματοφυλάκων και πάντα σύμβουλο μου σε ιδιαίτερες στιγμές Δρακάκη Περικλή σημαντικό παράγοντα της επιτυχίας μας καλή συνέχεια και πάντα νικητής Φίλε Περικλή.

Λόγια δεν υπάρχουν για να περιγράψω το μεγαλείο της ψυχής και της προσφοράς όλα αυτά τα χρόνια που βίωσα και εισέπραξα από ένα απίστευτο άνθρωπο που κοσμεί το ποδόσφαιρο γενικά των Χανίων και του οφείλω μόνο ευχές για υγεία και δύναμη για να συνεχίσει  να εισπράττει μόνο αγάπη από όλους.

Κύριε Δημήτρη  Πισσαδάκη να  είσαι πάντα καλά  και είναι τιμή μου που σε γνώρισα.

Σε όλη τη ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΡΗ ΣΟΥΔΑΣ εύχομαι μόνο επιτυχίες και στο επανιδείν.

Mε εκτίμηση Πηγουνάκης Μανόλης

 

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad