Ποσό πιθανό είναι να έχουμε σέντρα στις 16 Οκτωβρίου;

Super League 2 3 Οκτωβρίου 2022, 23:11

Πόσο πρακτικά εφικτό είναι να ξεκινήσει η Super League 2 στις 16 Οκτωβρίου; Αυτό είναι το ερώτημα που προκύπτει μετά την απόφαση που ανακοίνωσε η Ε.Ε. Ποδοσφαίρου να επικυρώσει την έναρξη της σεζόν για τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

/Bella Pizza

Πρακτικά κάτι τέτοιο, λοιπόν, κρίνεται ουσιαστικά… ανέφικτο, μιας και αυτή είναι η αλήθεια για το πρωτάθλημα, το οποίο θα ήταν ό,τι καλύτερο να ξεκινούσε μεν το συντομότερο και δη στις 16 του μήνα, αλλά το ερώτημα είναι και αν αυτό είναι δυνατό… Αλλωστε, τα κενά των δύο ομάδων που αποχώρησαν όχι μόνο δεν έχουν καλυφτεί, αλλά δεν έχει καν ξεκαθαρίσει ποιες θα είναι αυτές που θ’ αντικαταστήσουν την Ξάνθη και τον Εργοτέλη! Ηδη τον τελευταίο καιρό οι φήμες φουντώνουν για το ενδεχόμενο της διεξαγωγής νέας κλήρωσης -ειδικότερα για το βόρειο όμιλο- κάτι βέβαια που σε ανύποπτο χρόνο και μετά το σχετικό δημοσίευμα του athlitiko είχε διαψεύσει ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος. Από την άλλη, τότε είχαμε σημειώσει ότι σπάνια έως ποτέ “πέφτει” μέσα στις απόψεις ή τις εκτιμήσεις του ο εν λόγω πρόεδρος, για τον οποίο έχει αποδειχθεί ότι το πιο σύνηθες είναι να κάνει λάθος, άσχετα αν δεν το επιδιώκει ή δεν το θέλει…

Στο ίδιο πλαίσιο, άσχετα με το τι αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της ΕΕΠ, υπάρχει η αίσθηση που επικρατεί στις τάξεις του πρωταθλήματος ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μεν τον Οκτώβριο αλλά αυτό θα συμβεί όχι στις 16 του μήνα αλλά ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο 29 και 30. Τουλάχιστον, αυτή είναι η άποψη που έχουν αρκετοί παράγοντες των ομάδων της Super League 2, με τις ΠΑΕ εξάλλου ν’ αναμένουν τα νεότερα και με το θέμα της ΕΡΤ, το οποίο αυτή τη στιγμή παραμένει εκκρεμές αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα περιλαμβάνει η όποια συμφωνία υπάρξει για τη νέα περίοδο.

Συνεπώς τα ερωτήματα είναι πολλά, τα κενά επίσης και μόνο μ’ ένα θαύμα φαίνεται ότι θα έχουμε πρωτάθλημα στις 16…

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad