Πώς κρίνουν στον ΝΟΧ την φετινή πορεία στην Α1

Πόλο 19 Απριλίου 2021, 13:45

Θετικά αποτιμάται για λογαριασμό του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η παρουσία της ομάδας στα παιχνίδια που διεξήχθησαν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.

Ειδικότερα, η χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών που είχε στη διάθεση του ο Ηλίας Μαχαίρας είναι αυτή που ικανοποιεί περισσότερο. Παίκτες που προέρχονται απ’ το φυτώριο του Ομίλου και οι οποίοι είναι δεδομένο πως τα επόμενα χρόνια θ’ αποτελέσουν τη βάση της ομάδας η οποία ο στόχος είναι να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται στις πισίνες της Α1. Πρόκειται για την γνωστή πεπατημένη την οποία ακολουθεί ο ΝΟΧ εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ένα πρότζεκτ, το οποίο συνεχίζει ν’ αποδίδει, άσχετα εάν τα τελευταία χρόνια οι παίκτες που αναδεικνύονται δεν είναι στον αριθμό που ήταν στο παρελθόν.

Από ‘κει και πέρα, θα πρέπει να σημειωθεί για μια ακόμα φορά ότι εφόσον το πρωτάθλημα δεν είχε πάρει αυτή την τροπή και επί της ουσίας δε σταματούσε, η πορεία της ομάδας του Μαχαίρα θα ήταν τελείως διαφορετική. Οπως έχει τονιστεί ακόμα και από τον ίδιο τον Χανιώτη τεχνικό, ο ΝΟΧ θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση στην εξάδα και η λογική λέει ότι θα τα κατάφερνε με σχετική ευκολία μάλιστα… Φέτος πάντως, τερμάτισε στη 10η θέση, έχοντας μια απόσταση σχετικά μικρή από την εξάδα και αρκετά μεγάλη από τους ουραγούς, Εθνικό και ΟΥΚ Βόλο.

Τώρα, σε ό,τι αφορά τους ξένους παίκτες, μένει να φανεί ποια απόφαση θα παρθεί ειδικότερα για τον Μπογκντάνοβιτς ο οποίος επιβεβαίωσε την αξία του στα παιχνίδια που αγωνίστηκε φέτος με το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου, δείχνοντας παίκτης με ποιότητα και μεγάλες φυσικές και αγωνιστικές δυνατότητες. Σίγουρα θα είναι προς το συμφέρον του ΝΟΧ να τον διατηρήσει το δυναμικό του ενώ μένει να φανεί εάν θα κρατήσει και τον Ουίλιαμς, ή θα στραφεί σε κάποια άλλη λύση.

Ολ’ αυτά βέβαια από τη νέα πια αγωνιστική περίοδο, με τον προγραμματισμό ν’ αναμένεται να ακολουθήσει στα μέσα του καλοκαιριού…

karta antonis garden

Rabona ad