Πώς ελήφθη η απόφαση στην Παλαιόχωρα

Παλαιόχωρα | 6 Απριλίου 2021, 11:42

Συνειδητή απόφαση η οποία ελήφθη με βάση το συμφέρον της ομάδας ήταν αυτή που πάρθηκε στην Παλαιόχωρα για την αποχώρηση του σωματείου από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Ξεκινώντας από την Κυριακή 11 Απριλίου, θα είμαστε θεατές και όχι αγωνιζόμενοι. Η πορεία θα δείξει εάν πράξαμε καλώς», καταλήγει η ανακοίνωση της Παλαιόχωρας για την οποία από την πρώτη στιγμή που τέθηκε ζήτημα επανέναρξης του πρωταθλήματος βρέθηκε σε διαδικασία να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα έως ότου καταλήξει στην τελική απόφαση.

Οπως μαρτυρούν τα γεγονότα, καθώς λίγο μετά την ανακοίνωση για την προκήρυξη δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση του σωματείου, στην Παλαιόχωρα είχαν μια μικρή ελπίδα πως η τροπή των πραγμάτων θα ήταν διαφορετική και πως εφόσον δεν επιβεβαιωνόταν ο υποβιβασμός, θα έβρισκε τον τρόπο προκειμένου για να μη χαθεί η κατηγορία και να έδινε το παρών στα παιχνίδια. Αυτή είναι και πιο σημαντική αναφορά που μπορεί να γίνει για την Παλαιόχωρα για την τελική απόφαση η οποία ελήφθη με τα γεγονότα να επιβεβαιώνουν πως ουσιαστικά η ανακοίνωση του υποβιβασμού και της μη αλλαγής της προκήρυξης κατέληξε τα πράγματα σε αυτό το σημείο.

Κατά τ’ άλλα, το σωματείο δείχνοντας να διακατέχεται από μεγαλύτερη ωριμότητα αποφασίζει πού θα θέσει πλέον τις προτεραιότητες του… Η δημιουργία του γηπέδου καθίσταται ως ζήτημα σε πρώτη γραμμή, αλλά και η ανάπτυξη άλλων αθλημάτων στην περιοχή, όπως μπάσκετ, βόλεϊ και στίβος.

Σίγουρα μια νέα μέρα ξημερώνει στην Παλαιόχωρα και η πορεία θα δείξει ποια θα είναι η εξέλιξη που θα υπάρξει…

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad