Πώς έχει το ρόστερ του Κισσαμικού αυτή τη στιγμή

Χανιά | 7 Ιουλίου 2016, 20:53

Ερωτηματικό παραμένει ακόμα το πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ του Κισσαμικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή παρελθόν για την ομάδα αποτελούν οι Πότσι, Αυγενικού, Λώττας, Βαττής και Ταραλίδης ενώ από εκεί και πέρα είναι αρκετά ακόμα τα ονόματα που δεν γνωρίζει κανείς αν θα συνεχίσουν ή όχι.

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται παίκτες όπως ο Τσουβαλτσίδης, ο Σταθάκης, ο Τσικουδάκης, ο Ενγκουέμ, ο Κουρτεσιώτης και δύο από τους τερματοφύλακες της ομάδας, ο Αγριμάκης και ο Γιαγκιόζης. Ο χρόνος σίγουρα δεν πιέζει, παρόλα αυτά, αυτός… περνά και πρακτικά εξελίξεις δεν σημειώνονται. Επίσης, σίγουρα δεν είναι καθόλου θετικό το γεγονός ότι σε πρώτη φάση ο Κισσαμικός δεν έχει λάβει αδειοδότηση τη στιγμή που αντίστοιχα πέρσι δεν είχε αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα.

Σημειώνεται ότι ο Πότσι οδεύει προς Ολυμπιακό Βόλου, ο Λώττας είναι ήδη παίκτης της ΑΕ Καραϊσκάκης, όπως και ο Αυγενικού της Λαμίας, ενώ ο Βαττής είναι συμπαίκτης με τον Ταραλίδη στην Καρμιώτισσα στην Κύπρο. Ο Παντελάκης επίσης που ήρθε στον Κισσαμικό ως δανεικός από τον Ολυμπιακό είναι αυτή τη στιγμή και προπονείται στου Ρέντη και μπορεί να θεωρείται ήδη παρελθόν. Παράλληλα φαίνεται ότι δεν παραμένουν στην ομάδα οι Μάνιας, Σμίλτος, Τζημογιάννης και Σκραπάρας.

Από την άλλη, υπάρχουν στον Κισσαμικό σημαντικές μονάδες που φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει και θα συνεχίσουν. Ο λόγος για τους Λαζαρίδη, Τσερκέζο, Τσοντάκη, Βλάχο, Μάντζη, Σελινιωτάκη, ενώ προς την κατεύθυνση να παραμείνει βρίσκεται και ο Ποκόνγκ. Ο μοναδικός παίκτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο από την περσινή ομάδα είναι ο Σαπαλίδης.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad