Πώς έχει η ιστορία με το ασθενοφόρο

Πλατανιάς | 21 Αυγούστου 2017, 16:44

 

Λεπτομέρειες και δη αρκετά σημαντικές δίνονται από τον Πλατανιά όσον αφορά το ασθενοφόρο που μετέφερε τον Μολέδο στο Νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, το ασθενοφόρο βρισκόταν κανονικά στη θέση του σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο αποχώρησε ακριβώς με τη λήξη.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος του ματς και αρχικά δεν τέθηκε θέμα διακομιδής του στο νοσοκομείο. Όταν αυτό αποφασίστηκε, το ασθενοφόρο, που ήταν κανονικά στη θέση του έξω από την είσοδο της θύρας 3 όπως γίνεται σε κάθε παιχνίδι, παραμένοντας εκεί δηλαδή σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, είχε αποχωρήσει, κάτι που έγινε με το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Παπαπέτρου. Ουσιαστικά, όλα συνέβησαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά αφού όταν στη συνέχεια ο γιατρός του ΠΑΟ έκρινε ότι ο Μολέδο έπρεπε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, το ασθενοφόρο -με τη λήξη ακριβώς του ματς- είχε αποχωρήσει. Στη συνέχεια βέβαια κλήθηκε εσπευσμένα να επιστρέψει, κάτι που έγινε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά, αφού ούτως ή άλλως η απόσταση που χωρίζει το γήπεδο Περιβολίων από το Νοσοκομείο Χανίων είναι κάποια ελάχιστα χιλιόμετρα.

Σημειώνεται επίσης ότι μαζί με τον αθλητή του Παναθηναϊκού τον συνόδευσε στο Νοσοκομείο ο γιατρός του Πλατανιά Γιάννης Σφυράκης που εξ αρχής διαπίστωσε ότι είχε υποστεί εξάρθρωση ώμου.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad