Πόρος: Επίσημο το “μπαμ” με Εντινγκά

Γ' Εθνική 17 Ιανουαρίου 2023, 22:53

Ποδοσφαιριστής του Πόρου είναι και επίσημα ο Ντελβίν Σανέλ Εντινγκά!

Επισημοποιήθηκε από τον Πόρο η απόκτηση του διεθνούς Κονγκολέζου επιθετικού με θητεία σε Ολυμπιακό, Οσέρ, Μονακό, Λοκομοτίβ Μόσχας, Σίβασπορ, Αντάλιασπορ και Παναιτωλικό.

Μεταγραφική “βόμβα” με Εντινγκά ο Πόρος!

Η ανακοίνωση του Πόρου αναφέρει σχετικά:

«Ο Α.Ο. Πόρος έχει την χαρά και την τιμή ν’ ανακοινώσει την απόκτηση του σπουδαίου διεθνή Κονγκολέζου αμυντικού μέσου με τεράστιες παραστάσεις στο εξωτερικό αλλά και θητεία στην Ελλάδα. Πυροδότησε τη μεταγραφική “βόμβα” με Ντελβίν Εντινγκά ο Πόρος! Η μεγαλύτερη μεταγραφή στη Γ’ Εθνική!

Την υπόθεση χειρίζονταν προσωπικά όλο αυτό το διάστημα ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ασσαργιωτάκης έχοντας καθημερινή επαφή με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή και γνωρίζοντας άριστα την γαλλική νοοτροπία και καλύπτοντας τα “θέλω” του κατάφερε με λεπτούς και γρήγορους χειρισμούς και σε στενή συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο να τον πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να παίξει στη Γ’ Εθνική, ενισχύοντας τον Πόρο στην δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Καλωσορίζουμε τον Ντελβίν Εντιγκά, την μεγαλύτερη μεταγραφή της ομάδας και της κατηγορίας στην οικογένεια του Πόρου και είμαστε σίγουροι ότι με την ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ παρουσία του εντός γηπέδου αλλά και στ’ αποδυτήρια, την νοοτροπία αλλά και την εμπειρία του θα μας βοηθήσει να ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ κι άλλο σε όλους τους τομείς!»

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!

«Ο Ντελβίν Εντινγκά δεν χρειάζεται συστάσεις, η καριέρα του μιλάει από μόνη της! Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Οσέρ. Έχει αγωνιστεί σε Οσέρ, Μονακό, Ολυμπιακό, Λοκομοτίβ Μόσχας, Σίβασπορ, Αντάλιασπορ, Παναιτωλικό και σε 49 αγώνες της Εθνικής ομάδας του Κογκό!

Τελευταία του ομάδα ήταν αυτή του Αγρινίου ενώ παρότι δεν έπαιζε σε κάποιο σύλλογο το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος βρισκόταν στην ομάδα UNFP. Πρόκειται για μία ειδική ομάδα, την οποία έχει δημιουργήσει η ένωση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, κάνοντας κανονικά προετοιμασία, δίνει φιλικά, ώστε να δείχνουν οι ποδοσφαιριστές την κατάσταση που βρίσκονται.»

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad