Πολυπληθής παρουσία του Α.Σ. Κρήτες στο “1st MINOAS FESTIVAL” (pics)

Πολεμικές Τέχνες | 20 Δεκεμβρίου 2017, 12:43

Πολυπληθής ήταν η παρουσία του Α.Σ. Κρήτες στο 1st MINOAS FESTIVAL, που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του ΤΕΙ Ηρακλείου "Μάρκος Καραναστάσης", την περασμένη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

Διοργανωτής ήταν ο Α.Σ. Περάματος και ο Α.Σ. Κρήτες έλαβε μέρος με 37 λιλιπούτειους αθλητές.

Στην επίσημη ενημέρωση του Α.Σ. Κρήτες επισημαίνονται τα εξής:

Minoas Festival

Minoas Festival6

Minoas Festival7

Στην αγωνιστική αυτή επίδειξη του ολυμπιακού αθλήματος Ταεκβοντό, συμμετείχαν περίπου 210 μικροί αθλητές από τους περισσότερους συλλόγους της Κρήτης, όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους  και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες, μιας και αυτοί είναι το μέλλον του Κρητικού Ταεκβοντό!

Minoas Festival2

Minoas Festival3

Minoas Festival4

Minoas Festival5

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όσους συνέβαλαν ώστε να διεκπεραιωθεί αυτή η διοργάνωση, σε όλους τους προπονητές για τη συνεργασία τους, στους μικρούς αθλητές για την προσπάθειά τους, στα μεγάλα παιδιά για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και σε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται.

Οι υποχρεώσεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, αφού αναχωρεί η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου για το κύπελλο ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων  «Γ.Βόλαρης» που διοργανώνει η Ελληνική ομοσπονδία και θα διεξαχθεί στο ολυμπιακό στάδιο των Άνω Λιοσίων στις 21-22-23 Δεκεμβρίου.

Ο σύλλογος θα συμμετέχει με τους αθλητές:

Apostoli

Παναγιωτίδη Ανδρόνικο, Ζωγραφίδη Αλέξανδρο, Τζανίδη Μαρία, Τζανίδη Γεωργία, Αντωνίου Ελένη, Βούτα Στέφανο,Καπριδάκη Στέλιο, Κατσούλη Μαρία, Καραπατάκη Εμμανουήλ (φώτο).

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την ΑΝΕΚ lines και BLUE STAR ferries για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων, καθώς και τους χορηγούς του ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ agrocenter, χρώματα ΚΑΜΠΑΚΟΣ, ΟΝΕCOFFEE shop , MY 3D CRYSTAL.

 

Rabona ad