Πολύ κοντά στον όμιλο τίτλου

Αστέρας Μανολιόπουλου ΑΕ Κυδωνίας | 5 Νοεμβρίου 2016, 20:17

Πολύ κοντά στην είσοδο του στον όμιλο τίτλου βρίσκεται ο Αστέρας Μανολιόπουλου που συνέχισε με ακόμα μία νίκη, την 5η στην σειρά, με την ομάδα του Χρήστου Παπαδογιάννη να επικρατεί με 2-0 της ΑΕ Κυδωνίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Αστέρας δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την είσοδο του, καθώς  μόνο ένα θαύμα μπορεί να τον θέσει εκτός , κάτι που είχε γίνει άλλωστε τα δύο τελευταία χρόνια όπου έχασε την “πρόκριση” του στο… παραένα.

Η ομάδα του Μανολιόπουλου βρήκε τις «λύσεις» στο σημερινό παιχνίδι στο τελευταίο 25λεπτο όπου πέτυχε και τα δύο γκολ για να πάρει τελικά τη νίκη.

Ο Μαρκοδούνας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του στο 65’ και “σέρβιρε” έτοιμο γκολ στον Περράκη που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Λόγκο με απίθανο σουτ σχεδόν από το κέντρο στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 2-0 για τον Αστέρα Μανολιόπουλου.

Διαιτητής: Σινιοράκης

Βοηθοί: Μαρνέζος-Κωσταμένα

Αστέρας Μαν. (Χρήστος Παπαδογιάννης): Μπραουδάκης, Δίντσικος, Τζωρτζάκης (85’ Παπούλιας), Κουκουτσάκης, Κατσαρός, Γανωτής, Πολένας, Λόγκο (80’ Παπαδάκης), Μαρκοδούνας, Περράκης, Τσιριβάκος

ΑΕ Κυδωνίας (Νεκτάριος Μπουρμπάκης): Γεωργανάς, Τσιτσιριδάκης, Ι.Κοκολακης, Σίνης, Στ. Δημητρογιαννάκης, Μιχάκης, Τζούγκαρης (67’ Γαλανάκης), Μπάχα (75’ Ντουντουλάκης), Κατσουλάκης, Γ.Καλογεράκης, Α.Καλογεράκης (83’ Μπασιαδάκης)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis