Πολύ κοντά στη πρόκριση

Κεραμειά Γρανίτης | 10 Σεπτεμβρίου 2016, 22:08

Με το… ένα πόδι στην επόμενη φάση του κυπέλλου βρίσκεται ο Γρανίτης που πήρε εντυπωσιακή νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στα Κεραμειά, σε ματς για τον 4ο όμιλο του θεσμού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Γρανίτης μαζί με τον Χάλη ήταν οι δύο ομάδες που κέρδισαν στα σημερινά παιχνίδια αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας.

Στο αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού ο Σταμάτης Στρατουδάκης με δύο προσωπικά γκολ έδωσε τους τρεις “πόντους” στον Γρανίτη.

Ο ίδιος άνοιξε το σκορ στο 23’, καθώς πρόλαβε στην έξοδο τον Νιαουνάκη και σκόραρε με κεφαλιά, ενώ… το έκλεισε στο 75’ με κοντινή προβολή μετά από κόρνερ.

Ενδιάμεσα στο 35’ ο νεαρός και συνονόματός του Σταμάτης Κουμανδράκης είχε πετύχει το 2-0 για τον Γρανίτη με σουτ μέσα από την περιοχή.

Διαιτητής: Γιουματζίδης

Βοηθοί:Ντοκάκης-Μπραουδάκη

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Ιωακιμίδης, Κουτουλάκης (65’ Δράμι), Δασκαλάκης, Μπουρμπάκης, Παπαδόπουλος, Καστρινάκης, Μαυρεδάκης, Πατρικάκης, Μπεριάδης (75’ Μπομπολάκης), Κουμανδράκης (46’ Κισσανάκης), Στρατουδάκης

Κεραμειά (Πέτρος Γιανναράκης): Νιαουνάκης, Γ.Νταμαδάκης , Μπαμπουνάκης, Λουκόπουλος, Μαρινάκης (46’ Δ.Νταμαδάκης), Ζαχαριουδάκης, Αποστολάκης (65’ Ζιλφιγαρίδης), Μπεϊνόγλου (75’ Παπαδάκης), Καλαμπαλίκης, Μίντζα, Μεντάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis