Πόλο… και μπάσκετ στην Πάτρα για τα προ-μίνι του ΝΟ Χανίων

Πόλο 31 Ιανουαρίου 2023, 14:11

Στην Πάτρα βρέθηκε για ένα τριήμερο η μικρότερη ηλικιακά ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων τα προ-μίνι, έχοντας την ευκαιρία να παίξουν πόλο μπάσκετ και να παρακολουθήσουν μπάσκετ.

KTEO Κρήτης

Οι νεαροί αθλητές φιλοξενήθηκαν από τον ΝΟ Πατρών, με τον οποίο έδωσαν σειρά φιλικών αγώνων, αλλά και τον Προμηθέα, παρακολουθώντας μεταξύ άλλων και ένα παιχνίδι για την κορυφαία κατηγορία του μπάσκετ, αυτό με τον Κολοσσό Ρόδου.

Η ενημέρωση από τον ΝΟ Χανίων έχει ως εξής:

Μια πολύ όμορφη εμπειρία έζησε η μικρότερη ηλικιακά ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η προ-μίνι.

Οι νεαροί αθλητές, που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος για τον Ναυτικό Ομιλο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν για τρεις ημέρες στην Πάτρα και ειδικότερα από το Σάββατο έως και τη Δευτέρα (28-30/1) όπου και έδωσαν σειρά φιλικών αγώνων με τον ΝΟ Πατρών ενώ κατά την επιστροφή τους αντιμετώπισαν στον Πειραιά τον Εθνικό.

Τα παιδιά εκτός από το αγωνιστικό μέρος είχαν την ευκαιρία να περάσουν γενικότερα πολύ όμορφα. Μάλιστα, φιλοξενήθηκαν από την ομάδα του Προμηθέα Πατρών, παρακολουθώντας από κοντά κιόλας το παιχνίδι για την κορυφαία ελληνική λίγκα, την Basket League, αυτό με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στο κλειστό όπου αγωνίζεται ο Προμηθέας βγήκαν σε αναμνηστικές φωτογραφίες με τους αθλητές της ομάδας της Πάτρας, ενώ τους δόθηκαν δώρα.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο προπονητής, Σεμπάστιαν Λειψάκης, έμεινε ευχαριστημένος από τις επιδόσεις τους, βγάζοντας τα συμπεράσματά του για την αγωνιστική τους κατάσταση. Να σημειωθεί ότι συνοδός της αποστολής ήταν ο Κωνσταντίνος Καρατζάς.

Την αποστολή στην Πάτρα συνέθεσαν οι εξής αθλητές: Αλεξάκης, Βαλυράκης, Βατσάκης, Βούλγαρης, Ζωγραφάκης, Καρατζάς, Κατσουλάκης, Κοκολάκης, Κουκάκης, Κουράτορας, Μακρυγιαννάκης Δημ., Μακρυγιαννάκης Εμμ., Μποτονάκης, Μπρακ, Νικολαντωνάκης, Νικολιδάκης, Παπαδάκης, Παπαδοκωνσταντάκης, Πετρόχειλος, Πονηρίδης, Σχετάκης και Χριστινάκης.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά τους ΝΟ Πατρών και Προμηθέα Πάτρας για την φιλοξενία τους και εύχεται στα δύο σωματεία ό,τι καλύτερο στη συνέχεια των υποχρεώσεων τους.

 

Rabona ad