Πολλή δουλειά περιμένει τον Ταουσιάνη…

Χανιά | 28 Μαρτίου 2023, 20:12

Πολλή δουλειά η οποία σε πρώτη φάση αφορά την βελτίωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα περιμένει τον Γιάννη Ταουσιάνη εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του στα Χανιά.

/Bella Pizza

Ο 51χρονος, έμπειρος τεχνικός έχει πολλή δουλειά μπροστά του, καθώς καλείται εκτός από το να προετοιμάσει το έδαφος για την επόμενη σεζόν, να διορθώσει αυτή τη στιγμή τα όποια μειονεκτήματα παρατηρούνται στην ομάδα των Χανίων. Αλλωστε, με το να έχει σημειωθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια για τα Χανιά τα πράγματα δε δείχνουν καθόλου καλά σε αυτό το κομμάτι, όπως και γενικότερα το ζητούμενο είναι να μπορέσουν ν’ ανέβουν όσο γίνεται ψηλότερα στην βαθμολογία, κατακτώντας περισσότερους βαθμούς από αυτούς που συνέλεξαν στον πρώτο γύρο.

Ο Ταουσιάνης έβγαλε σίγουρα τα πρώτα του συμπεράσματα στον αγώνα που παρακολούθησε την Κυριακή στην Αγυιά, όπου είναι γεγονός ότι τα Χανιά είχαν για μια αρκετά καλή παρουσία, καθώς δημιούργησαν φάσεις και θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν κερδίσει την Παναχαϊκή εφόσον είχαν σημειώσει το γκολ, που ουσιαστικά ήταν το μόνο που τους έλειψε.

Σε πρώτη φάση μένει να ανακοινωθεί επίσημα βέβαια η πρόσληψη Ταουσιάνη από τα Χανιά.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad