Πολλές εκπλήξεις στα 3Χ3

Μπάσκετ 19 Μαΐου 2016, 18:38

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, εξασφάλισαν πολλά δώρα από τις ΚΑΕ, προκειμένου να τα μοιράσουν σε συμμετέχοντες των τουρνουά 3Χ3, τα οποία εφέτος συνδιοργανώνουν, με τους Δήμους Ηρακλείου Κρήτης - ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Γαλατσίου και Χανίων.

”Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ στο 3Χ3 του Γαλατσίου. Θεωρώ ότι τα τουρνουά αυτά, που συνδιοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ, είναι μία πολύ καλή διαφήμιση για το μπάσκετ. Αποτελούν πόλο έλξης για τα μικρά παιδιά, τα οποία θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ, ενώ τους δίνεται παράλληλα η ευκαιρία, να γνωρίσουν καταξιωμένους αθλητές και να παίξουν μαζί τους. Είναι μία εξαιρετική διοργάνωση”, δήλωσε ο Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος θα δώσει το παρών, στο Γαλάτσι.

Στα εφετινά τουρνουά, που θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου – περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή.

zgas

Rabona ad