Πολλά τα προβλήματα εν όψει ΟΦΗ

Χανιά | 17 Οκτωβρίου 2016, 20:09

Το βράδυ της Κυριακής (16/10) επέστρεψε στη… βάση του ο Κισσαμικός, έπειτα από το ταξίδι στη Σαντορίνη, για το φιλικό ματς του Σαββάτου (15/10) με τον Πανθηραϊκό, με την προσοχή πλέον στραμμένη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

/Bella Pizza

Η προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ, που θα γίνει στο Μάλεμε, ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα. Ο Σταθάκης, που στη Σαντορίνη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τόσο πριν το φιλικό με τον Πανθηραϊκό, όσο και στην προπόνηση της Κυριακής στο Καμάρι, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του από το φιλικό με τον Πλατανιά και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση. Απόντες ήταν και οι Μάριο Μαρτίνεθ και Σελινιωτάκης, με τον πρώτο να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για λίγες ημέρες και τον δεύτερο να απουσιάζει λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Με προβλήματα τραυματισμών γύρισαν από τη Σαντορίνη οι Κίκε και Αντωνιάδης, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα αγωνίστηκε ως αλλαγή στο φιλικό, ενώ ο 22χρονος λόγω ενοχλήσεων δεν συμμετείχε στον αγώνα με τον Πανθηραϊκό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού:

Στη… βάση της επέστρεψε η ομάδα μας το βράδυ της Κυριακής (16/10) μετά το ταξίδι στην όμορφη Σαντορίνη για το φιλικό με τον Πανθηραϊκό και πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, που όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή θα γίνει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο γήπεδο Μάλεμε.

Η προετοιμασία για τη σημαντική αναμέτρηση ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα, αφού δεν συμμετείχαν στην προπόνηση οι Σταθάκης (δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το φιλικό με τον Πλατανιά), Μάριο Μαρτίνεθ (θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για 1-2 ημέρες) και Σελινιωτάκης (λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων), ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κίκε, Αντωνιάδης.

Την Τρίτη (18/10) η προετοιμασία συνεχίζεται με διπλή προπόνηση.

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad