Πώληση ή αποχώρηση για Μιλούνοβιτς

Πλατανιάς | 18 Μαΐου 2016, 11:49

Πολύ σοβαρό είναι το ενδεχόμενο ο Λούκα Μιλούνοβιτς να μη συνεχίσει στον Πλατανιά τη νέα χρονιά! Ο ποδοσφαιριστής διαφαίνεται ότι θα μπορέσει είτε να πουληθεί σε άλλη ομάδα (ΠΑΟΚ;) είτε να αποχωρήσει, λύνοντας το συμβόλαιό του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ετσι, ενδέχεται αρκετά σοβαρά να υπάρξει μία ακόμα αποχώρηση ποδοσφαιριστή μετά από τον Ράμος που έλυσε από τη δική του πλευρά το συμβόλαιό του. Ο Μιλούνοβιτς με 6 γκολ φέτος σε 24 ματς έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον 3ο χρόνο στην ομάδα και σε κάθε περίπτωση, αυτό το γεγονός, αποτελεί “αγκάθι” για το σύλλογο, ο οποίος κάνει προσπάθεια να περιορίσει τις δαπάνες του μπάτζετ τη νέα σεζόν.

Τώρα, μιας και ο “Μιλού” είναι ένας πολύ καλός παίκτης όπως απέδειξε τα προηγούμενα 2 χρόνια στον Πλατανιά, θα μπορούσε σίγουρα να πουληθεί ή τέλος πάντων να φέρει πρόταση στα γραφεία για την αγορά του. Πρόσφατα γράφτηκε στη Θεσσαλονίκη ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωσή του αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν υπάρχει πρόταση που να έχει φτάσει στον Πλατανιά.

Το θέμα είναι ότι ο Μιλούνοβιτς δεν φαίνεται ότι θα παραμείνει στον Πλατανιά και προπαντός ότι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του. 

Estrella
Auto KCS