Πώληση ή αποχώρηση για Μιλούνοβιτς

Πλατανιάς | 18 Μαΐου 2016, 11:49

Πολύ σοβαρό είναι το ενδεχόμενο ο Λούκα Μιλούνοβιτς να μη συνεχίσει στον Πλατανιά τη νέα χρονιά! Ο ποδοσφαιριστής διαφαίνεται ότι θα μπορέσει είτε να πουληθεί σε άλλη ομάδα (ΠΑΟΚ;) είτε να αποχωρήσει, λύνοντας το συμβόλαιό του.

Ετσι, ενδέχεται αρκετά σοβαρά να υπάρξει μία ακόμα αποχώρηση ποδοσφαιριστή μετά από τον Ράμος που έλυσε από τη δική του πλευρά το συμβόλαιό του. Ο Μιλούνοβιτς με 6 γκολ φέτος σε 24 ματς έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον 3ο χρόνο στην ομάδα και σε κάθε περίπτωση, αυτό το γεγονός, αποτελεί “αγκάθι” για το σύλλογο, ο οποίος κάνει προσπάθεια να περιορίσει τις δαπάνες του μπάτζετ τη νέα σεζόν.

Τώρα, μιας και ο “Μιλού” είναι ένας πολύ καλός παίκτης όπως απέδειξε τα προηγούμενα 2 χρόνια στον Πλατανιά, θα μπορούσε σίγουρα να πουληθεί ή τέλος πάντων να φέρει πρόταση στα γραφεία για την αγορά του. Πρόσφατα γράφτηκε στη Θεσσαλονίκη ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωσή του αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν υπάρχει πρόταση που να έχει φτάσει στον Πλατανιά.

Το θέμα είναι ότι ο Μιλούνοβιτς δεν φαίνεται ότι θα παραμείνει στον Πλατανιά και προπαντός ότι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad