Πόκονγκ: Χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ!

Χανιά | 27 Απριλίου 2016, 21:52

Ο Μούσα Πόκονγκ… άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Κισσαμικού σκοράροντας για πρώτη φορά μετά τον ερχομό του στην ομάδα. Ο Καμερουνέζος επιθετικός δήλωσε μάλιστα χαρούμενος γι’ αυτό.

/Bella Pizza

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ με την ομάδα! Είναι σημαντικό για έναν επιθετικό ή έναν ακραίο επιθετικό να σκοράρει. Όσο καλό όμως ήταν για μένα αυτό το γκολ ήταν και για την ομάδα γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο Πόκονγκ για το γκολ που πέτυχε, ενώ σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Αγρ. Αστέρα σχολίασε τα εξής: «Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα που είναι καλή ομάδα.

Pokong diloseis

Ο Πόκονγκ στις δηλώσεις του.

Θυμάμαι που τον αντιμετώπισα και πέρσι και ήταν πάντα δύσκολος αντίπαλος και έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ για να νικήσουμε. Το πιο σημαντικό για εμάς από το παιχνίδι είναι οι τρεις βαθμοί που κατακτήσαμε. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, γιατί πιστεύω ότι είναι μία καλή ομάδα και εύχομαι εμείς να συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο καλά με σήμερα».

Από την άλλη, για τον Αγρ. Αστέρα ο Περικλής Βελλίνης είπε τα εξής:

«Ήρθαμε εδώ ξέροντας τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, παρ’ όλα αυτά μπήκαμε άνευροι στον αγωνιστικό χώρο. Ο αντίπαλος ήταν πιο αποφασιστικός αλλά τελείωσε χωρίς γκολ το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε σχετικά νωρίς το γκολ, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

vellinis pokong

Ο Βελλίνης στις δηλώσεις του για λογαριασμό των παικτών του Αγρ. Αστέρα.

Θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από κάθε παιχνίδι. Καλές γιορτές και καλή Ανάσταση».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad