Ποιότητα τα Χανιά

Χανιά | 10 Σεπτεμβρίου 2023, 10:48

Εξαιρετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησαν τα Χανιά στο φιλικό με τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη κατέθεσε ποιότητα, δείχνοντας… άλλο επίπεδο εν όψει της χρονιάς, που βρίσκεται στα σκαριά.

/Bella Pizza

Αυτή είναι η αλήθεια όπως φάνηκε στο φιλικό που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Γεντί Κουλέ. Τα Χανιά κατάφεραν ν’ αποτελέσουν έναν άξιο αντίπαλο μιας ομάδας που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν στη Super League, αποσπώντας μεταξύ άλλων και τα συγχαρητήρια του προπονητή του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Τα Χανιά είχαν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι με… 4 τελικές προσπάθειες μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο (!) όμως στην τελευταία μισή ώρα του ματς ήταν σα να… αφηνίασαν έχοντας δύο γκολ, δύο δοκάρια και άλλες τέσσερις κλασικές ευκαιρίες!

Στον αντίποδα, τα Χανιά δέχτηκαν δύο γκολ από λάθη, όμως σε γενικές γραμμές κράτησαν τους παίκτες του ΟΦΗ μακριά από την εστία του Καλογεράκη.

Σίγουρα τα φιλικά δεν αποτελούν το πιο ασφαλές δείγμα, ωστόσο θα ήταν άδικο να μην κριθεί ως αρκετά καλή η εικόνα που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας οι παίκτες τους να έχουν καλή συνεργασία σε όλες ουσιαστικά τις γραμμές και κυρίως ν’ αφήνουν πολύ αισιόδοξα μηνύματα για τη σεζόν που αρχίζει.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο επίσημο παιχνίδι ακολουθεί την Κυριακή 17 του μήνα για το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, τον οποίο τα Χανιά θα υποδεχθούν στα Περβόλια.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad