Ποιος θα είναι «ο “κανονικός” προπονητής» των Χανίων;

Χανιά | 20 Μαρτίου 2023, 21:55

Στην πρόσληψη του νέου προπονητή, σημειώνοντας ότι ο κόσμος θα πρέπει να κάνει υπομονή λίγες ημέρες, έχει στραφεί το ενδιαφέρον στις τάξεις των Χανίων.

/Bella Pizza

Αυτό προκύπτει από την τελευταία τοποθέτηση του Γιώργου Βρέντζου ο οποίος ουσιαστικά έδωσε την είδηση ότι το θέμα της πρόσληψης του νέου προπονητή έχει μπει στην τελική ευθεία. Μάλιστα, αυτό συμβαίνει σε μια περίοδο όπου ίσως οι εξελίξεις για το θέμα αυτό να ήταν άλλες εφόσον τα αποτελέσματα βοηθούσαν και σε κάθε περίπτωση τα Χανιά ήταν σε μια καλύτερη βαθμολογική κατάσταση από αυτή που βρίσκονται αυτή τη στιγμή και με το τέλος των υποχρεώσεων τους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Αυτό που διαφαίνεται, είναι ότι στις προθέσεις του Ηρακλειώτη παράγοντα εξακολουθεί να βρίσκεται ο Γιάννης Ταουσιάνης, ένας προπονητής που μέχρι και πριν από λίγες ημέρες ήταν στη Λάρισα με την οποία ολοκληρώθηκε άδοξα η συνεργασία του. Το ζήτημα είναι αν στην προκειμένη περίπτωση οι συνθήκες πλέον έχουν ωριμάσει ούτως ώστε ο Ηρακλειώτης τεχνικός να είναι αυτός που θ’ αναλάβει τα Χανιά, βελτιώνοντας τις αγωνιστικές συνθήκες εν όψει του δεύτερου γύρου που ακολουθεί, αλλά και -το βασικότερο- προετοιμάζοντας την ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Πρακτικά αυτή φαίνεται να είναι η λύση που επεξεργάζεται ο Βρέντζος, καθώς το άλλο όνομα που τουλάχιστον αποτελούσε έναν από τους στόχους και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Πετράκη αυτή τη στιγμή κάνει την μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσει τον Λεβαδειακό στην Super League.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad