Ποιος είναι ο Λαμπίρης. Επαγγελματίας και ο Παπανικολάου

Πλατανιάς | 15 Ιουλίου 2016, 12:58

Μια νέα προσθήκη προκύπτει για τον Πλατανιά και αυτή αφορά τον 19χρονο Θοδωρή Λαμπίρη ο οποίος συγκαταλέγεται στην τετράδα των τερματοφυλάκων εν όψει της νέας περιόδου.

Μάλιστα, ο Λαμπίρης όπως και ο Παπανικολάου που μετά από απόφαση του Γιώργου Παράσχου “ανέβηκε” στην πρώτη ομάδα από την Κ20, υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο Λαμπίρης ποδοσφαιρικά αναδείχτηκε στην Κοζάνη που είναι ο τόπος γέννησής του. Με την ομάδα του Μακεδονικού έπαιξε στο Α’ τοπικό Κοζάνης και στη συνέχεα βρέθηκε στο ρόστερ της Κοζάνης στη Γ’ Εθνική σε ηλικία 16 ετών. Από εκεί ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να διακρίνει το ταλέντο του, εντάσσοντας τον στην Κ20 όπου αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια.

Lampiris PAO

Ο Λαμπίρης με την Κ20 του Παναθηναϊκού.

Ετσι, ο Λαμπίρης κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα του αφού μετά τον Παναθηναϊκό υπογράφει συμβόλαιο ως επαγγελματίας με τον Πλατανιά και ειδικότερα τίθεται στα χέρια ενός πολύ έμπειρου προπονητή όπως ο Γιώργος Παράσχος. Φυσικά, ενδιαφέρον παρουσιάζει να γραφτεί ότι ο Λαμπίρης ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής παίζοντας σαν… επιθετικός για να “κλίσει” στη συνέχεια ως τερματοφύλακας. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad