Ποιος είναι ο 21χρονος Κούτσιας με τα 2 γκολ… 6 βαθμών για την Επισκοπή

Επισκοπή | 20 Μαρτίου 2023, 10:42

Ο Αλέξανδρος Κούτσιας είναι ο ποδοσφαιριστής που τραβά πάνω του τα φώτα χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια με τα οποία η Επισκοπή κατάφερε να πετύχει τις πρώτες της νίκες στο πρωτάθλημα.

/Bella Pizza

Ο 21χρονος (28/11/2002) ποδοσφαιριστής όπως στο ματς με την ΑΕΚ Β έτσι και απέναντι στον Ηρόδοτο ήταν αυτός που σχεδόν με τον ίδιο τρόπο -με προβολές- έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, γκολ τα οποία όπως αποδείχτηκε, χάρισαν στην Επισκοπή τη νίκη.

Ο Κούτσιας είναι ποδοσφαιριστής που κατέφθασε το περασμένο καλοκαίρι στην Επισκοπή ερχόμενος από τον Παναθηναϊκό Β με τον οποίο πέρσι ήταν ενεργό στέλεχος, παίζοντας σε 23 παιχνίδια (τα έξι ως βασικός) με απολογισμό δύο τέρματα. Η διαφορά που υπάρχει, είναι πως ο Ανυφαντάκης του έχει δώσει ένα νέο ρόλο, καθώς όταν ήρθε στην ομάδα αγωνιζόταν ως αριστερός μπακ ενώ τώρα παίζει ως εσωτερικός χαφ, δηλαδή σε μια θέση πιο προωθημένη και όπως αποδεικνύεται του πάει αρκετά, έχοντας καταφέρει με τον τρόπο αυτό μεταξύ άλλων να βρίσκει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Κούτσιας είναι ποδοσφαιριστής που πιστεύουν γενικότερα πολύ στην Επισκοπή και μάλιστα σε όλα τα παιδιά που είναι αυτής της ηλικίας, δηλαδή αρκετά νεαροί, έχοντας πολύ μέλλον μπροστά τους. Μένει να φανεί εάν ο Κούτσιας μπορεί να συνεχίσει ανάλογα, έχοντας τόσο ενεργητική παρουσία, χαρίζοντας κι άλλα πολύτιμα γκολ στην ομάδα του.

Estrella
Papantonakis Cards
Chania cash
Nymfi-Restaurant
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad