Ποιοι είναι οι Καβράκης και Λουβιτάκης που ταξιδεύουν στις Σέρρες

Χανιά | 25 Οκτωβρίου 2016, 17:23

Η παρουσία δύο 17χρονων ποδοσφαιριστών στην αποστολή του Κισσαμικού ξεχωρίζει εν όψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ο λόγος για τον Γιάννη Λουβιτάκη και τον Νίκο Καβράκη.

Αμφότεροι έγιναν επαγγελματίες αυτό το καλοκαίρι, που είναι ένα σπουδαίο γεγονός για τα δύο Χανιωτάκια. Ειδικότερα, ο Νίκος Καβράκης είναι γεννηθείς στις 4 Φεβρουαρίου 1999 και παίζει ως αμυντικός ενώ ο Γιάννης Λουβιτάκης έχει γεννηθεί… λίγες μέρες πιο πριν και συγκεκριμένα στις 28 Ιανουαρίου 1999 και η θέση του είναι επιθετικός.

Ο Καβράκης ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, παίζοντας στη συνέχεια στους μικρούς του ΙΝΚΑ, στην Κ15 Πλατανιά, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Παίδων, την Κ17 του Πλατανιά ενώ από πέρσι μεταπήδησε στην Κ19 Κισσαμικού. Επίσης ήταν μέλος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΧ.

Kavrakis

Ο 17χρονος Καβράκης. 

Ο Λουβιτάκης έκανε τα πρώτα του βήματα σην Ακαδημία Θύελλας Καλάθενων και μετά συνέχισε στην Ακαδημία Κισσαμικού, όντας… δεινός σκόρερ στα τμήματα υποδομής, ενώ όσον αφορά τα τελευταία χρόνια συμμετείχε σε προπονήσεις και φιλικά της πρώτης ομάδας του Κισσαμικού.  

Estrella
/psiloritischania