Ακαδημίες

Εκδήλωση για την αυλαία της σεζόν από την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας

Σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας πραγματοποίησε για μια ακόμη φορά με επιτυχία την ετήσια γιορτή της, που αφορούσε το κλείσιμο της φετινής σεζόν. 

Μια σεζόν που ήταν σίγουρα πολύ διαφορετική από κάθε προηγούμενη, λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν το Μάρτιο λόγω του κορονοϊού.

Από εκεί και πέρα, η φετινή γιορτή ήταν ξεχωριστή διότι βραβεύτηκαν οι αθλητές που αναδείχτηκαν οι καλύτεροι μαθητές αυτή τη χρονιά.

Ειδικότερα, βραβεία απονεμήθηκαν στους μαθητές που αρίστευσαν, αλλά και σε όλους όσοι παρουσίασαν την καλύτερη μαθητική βελτίωση στο τμήμα παίδων Κ-14. Στο συγκεκριμένο τμήμα κιόλας, έξι από τα δεκαεννέα παιδιά αρίστευσαν με γενικό βαθμό πάνω από 19, ενώ ταυτόχρονα πάρα πολλά διεκδίκησαν το βραβείο καλύτερης μαθητικής βελτίωσης από το πρώτο στο δεύτερο τετράμηνο, με τον τελικό νικητή να έχει βελτιώσει τους βαθμούς του για πάνω από δυο μονάδες.

Akadimia Neas Kydonias giorti2020

Akadimia Neas Kydonias giorti20201

Η αναφορά για την εκδήλωση που έγινε στο γήπεδο των Αγ. Αποστόλων από την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας είναι η εξής:

ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ

Με βραβεύσεις στους καλύτερους μαθητές από τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Σπύρο Αποστολάκη και με παιχνίδια γονέων παιδιών ολοκληρώθηκε μία ακόμη χρονιά στην Ακαδημία Νέας Κυδωνίας την επίσημη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στα Χανιά.

Μια ξεχωριστή προπόνηση, στο κλείσιμο της χρονιάς πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας.

Πολλά χαμόγελα, τάκλιν, γκολ και όμορφες στιγμές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν και οι γονείς οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα παιδιά τους και όπως αποδείχτηκε ήταν δυνατοί αντίπαλοι.

Με χαρά, κέφι και καλοκαιρινή διάθεση οι μικροί ποδοσφαιριστές μαζί με τους γονείς τους πέρασαν ένα διαφορετικό απόγευμα στο οποίο κυριάρχησε η χαρά, η διασκέδαση και το παιχνίδι. Στο τέλος μικροί και μεγάλοι έγιναν ένα, παίζοντας όλοι δροσερά παιχνίδια, κλείνοντας έτσι με τον πιο όμορφο τρόπο μια πολύ ιδιαίτερη αλλά θετική χρονιά.

Σημαντική στιγμή στην γιορτή ήταν η απονομή βραβείων των μαθητών που αρίστευσαν αλλά και της καλύτερης μαθητικής βελτίωσης στο τμήμα παίδων "Κ-14" της Ακαδημίας. Μια πρωτοβουλία που έτρεξε από την αρχή της χρονιάς ο Γενικός αρχηγός του τμήματος Γυπαράκης Μάνος δίνοντας έτσι κίνητρο σε αυτό που τόσα χρονιά λειτουργεί ως κανόνας στην Ακαδημία Νέας Κυδωνίας δηλαδή στην προσήλωση των παιδιών στο σχολείο τους και στην συμπεριφορά τους παράλληλα με την αθλητική τους επίδοση.

Δεν είναι τυχαίο που και στο συγκεκριμένο τμήμα έξι από τα δεκαεννέα παιδιά της ομάδας αρίστευσαν με γενικό βαθμό πάνω από 19, ενώ ταυτόχρονα πάρα πολλά από τα παιδιά της ομάδας διεκδίκησαν το βραβείο καλύτερης μαθητικής βελτίωσης από το πρώτο στο δεύτερο τετράμηνο, με τον τελικό νικητή να έχει βελτιώσει τους βαθμούς του για πάνω από δυο μονάδες.

Την συγκεκριμένη βράβευση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Σπύρος Αποστολάκης ο οποίος μαζί με τον γενικό αρχηγό του τμήματος έδωσαν τα βραβεία και συνεχάρησαν όλο το τμήμα για την προσπάθεια τους και σε αυτό το κομμάτι.

Εκτός όμως από τα τμήματα των Ακαδημιών που ήταν ομοιόμορφα ντυμένα υπήρξαν και γονείς του τμήματος των Προπαίδων 2008 που για άλλη μια φόρα έδωσαν μια χιουμοριστική νότα στην βραδιά καθώς η Μπαρτσελιώμα σαφώς πιο βελτιωμένη και δουλευμένη από πέρυσι έκανε την επανεμφάνιση της στο γήπεδο βάζοντας δύσκολα στους απογόνους τους.

Το τελικό σκορ σε όλα τα παιχνίδια μικρή σημασία έχει αφού σε αυτούς τους αγώνες με τους οποίους και έπεσε η αυλαία της χρονιάς υπήρξε ένας μόνο νικητής και αυτός ήταν η οικογένεια της Ακαδημίας.

Τέλος όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

karta antonis garden