Ακαδημίες

Τα συγχαρητήρια της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας στην Κ14 του ΣΥΝΚΑ

Η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας με ανακοίνωσή της συνεχάρη τα δικά της παιδιά, την ομάδα Κ14 της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην αντίστοιχη διοργάνωση της ΕΠΣ Χανίων. 

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η ομάδα - που δουλεύει μαζί από το 2012 στην "ερυθρόλευκη" Ακαδημία - τα τελευταία δύο χρόνια εξελίχθηκε ραγδαία με τον προπονητή Λευτέρη Βεστάκη.

K14 Synka photo 2012
Τα παιδιά της Κ14 του ΣΥΝΚΑ σε φωτογραφία πριν από αρκετά χρόνια σε τουρνουά στο Λίντο, με προπονητή τον Δημήτρη Καπανέρη

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Συγχαρητήρια στα παιδιά της Κ 14 της «Α.Ε.Ε.Κ ΣΥΝ.ΚΑ» τα δικά μας παιδιά που στέφτηκαν πρωταθλητές στο πρωτάθλημα της Κ 14.

Αυτή η ομάδα που δουλεύει μαζί από το 2012 στην Ακαδημία μας, κερδίζει άλλον έναν τίτλο αυτή την φορά στην κατηγορία των Παίδων, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια βάλει τα σωστά θεμέλια σε παιδιά με πραγματικά πολύ μεγάλο ταλέντο.

Μια ομάδα, που έχει κερδίσει τίτλους στο παρελθόν, όμως το μεγαλύτερο της επίτευγμα είναι ότι με έναν εξαιρετικό προπονητή όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει βάλει τις βάσεις, πρώτα από όλα στην πειθαρχεία, στο πάθος στην υπομονή στην επίμονη στην δύναμη αλλά πάνω από όλα στο ήθος και στον χαρακτήρα που μία ομάδα πρέπει να έχει.

Χαιρόμαστε πολύ γιατί αυτή η ομάδα προχώρησε μαζί χωρίς να διασπαστεί μέσα από την επιλογή μας για μονές ηλικίες που έδωσε την δυνατότητα σε όλα αυτά τα παιδιά να συνεχίσουν μαζί την περσινή χρονιά, ως μικροί στην κατηγορία, να πάρουν χρόνο συμμετοχής να εξελιχτούν και φέτος να καρπωθούν τους κόπους αυτής της προσπάθειας τους.

Το τμήμα αυτό που εκτός από τα παιδιά έχει και ένα υποδειγματικό σύνολο γονέων το οποίο στέκεται δίπλα τους, τόσο κοντά αλλά και τόσο αθόρυβα, με πολύ σωστή νοοτροπία, συμβάλλοντας πάρα πολύ στην γρήγορη εξέλιξή τους.

Η ομάδα αυτή τα τελευταία δυο χρόνια με τον προπονητή τους Λευτέρη Βεστάκη εξελίχθηκε ραγδαία και βελτιώθηκε προσθέτοντας, ωριμότητα και τα τακτικά στοιχεία που η ηλικία απαιτεί, φτάνοντας φέτος να αποδίδει πραγματικά πολύ όμορφο ποδόσφαιρο το οποίο αποτυπώθηκε τόσο στα στατιστικά της ομάδας όσο και στην εικόνα που αυτή έβγαζε μέσα στο γήπεδο.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε όλα αυτά τα παιδία που έδειξαν και με αυτή τους την επιτυχία ότι στο ποδόσφαιρο όπως και στην ζωή τίποτα δεν έρχεται τυχαία!!!

Παιδιά για άλλη μια φορά μας κάνατε περήφανους!!!

Το Δ.Σ της
Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας

karta antonis garden