Ακαδημίες

Στήριξη στην εθελοντική αιμοδοσία από την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας

Η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας είχε δυναμική παρουσία στην εθελοντική αιμοδοσία για "Το Χαμόγελο του Παιδιού", που πραγματοποιήθηκε στις 3 και 4 Ιουνίου, στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων. 

Η δράση αυτή αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και διοργανώνεται σε όλη τη χώρα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, στο πλαίσιο της διαδικτυακής καμπάνιας “Ζήσε Αθλητικά” του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Στα Χανιά υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χανίων και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων “Ο Αγιος Γεώργιος”.

Η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας έδειξε την έμπρακτη στήριξή της στην εθελοντική δράση, έχοντας δυναμική παρουσία τόσο την Τετάρτη (03/06), όσο και την Πέμπτη (04/06).

Η ενημέρωση της Ακαδημίας αναφέρει τα εξής:

Akadimia Neas Kidonias aimodosia 1

Σε μια ακόμα κοινωνική δράση συμμετείχε η «Ακαδημία Νέας Κυδωνίας»

Την Τετάρτη και την Πέμπτη το πρωί γονείς προπονητές και διοικητικά στελέχη της Ακαδημίας πέρασαν από το πάρκο των Αγ. Αποστόλων δίνοντας αίμα και στηρίζοντας αυτή την πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού» η οποία στα Χανιά υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χανίων και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Την Πέμπτη το μεσημέρι στις 13:00 στο χώρο της αιμοδοσίας βρέθηκε και αντιπροσωπεία του τμήματος Παίδων (Κ 14) της Ακαδημίας αποτελούμενη από τους αρχηγούς της ομάδας Βασίλη Γιαννενάκη Στέργιο Γυπαράκη και Αρτέμη Βαρανάκη μαζί με τους αθλητές, Μιχάλη Πετράκη, Γιάννη Γιανναράκη, και Χαρίτο Βαρανάκη, οι όποιοι μαζί το μέλος του Δ.Σ της Ακαδημίας κ. Σπύρο Αποστολάκη τους προπονητές και τους γονείς του τμήματος, στήριξαν έμπρακτα αυτήν την τόσο σημαντική προσπάθεια.

Η διοίκηση της Ακαδημίας συγχαίρει την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού την Περιφέρεια Κρήτης τον Δήμο Χανίων και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Αγ.Γεώργιος» καθώς και τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του παιδιού» για αυτή την τόσο σημαντική δράση στους Αγ. Αποστόλους.

 

karta antonis garden