Ακαδημίες

Επιστρέφει τη Δευτέρα η ακαδημία Νέας Κυδωνίας

Επιστροφή σε δράση για την ακαδημία ποδοσφαίρου της Νέας Κυδωνίας. Η αρχή θα γίνει τη Δευτέρα (25/05) με το τμήμα Κ13.

Η ακαδημία Νέας Κυδωνίας δηλώνει πανέτοιμη για την επανέναρξη των προπονήσεων έχοντας λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα. Η σχετική ενημέρωση για το πως θα γίνει η επιστροφή και τα μέτρα που θα ισχύσουν:

«Η "Ακαδημία Νέας Κυδωνίας" ανακοινώνει ότι από τις 26 Μαΐου 2020 είναι έτοιμη να υποδεχτεί ξανά στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, τους αθλητές της. Η αρχή γίνεται την Δευτέρα με το τμήμα Κ13 και αθλητές γεννημένους το έτος 2007.

Έχουν ήδη σταλεί από την προηγούμενη εβδομάδα όλες οι απαραίτητες οδηγίες προς τους αθλητές του συγκεκριμένου τμήματος καθώς και πληροφορίες για όλα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ. Αθλητισμού με τις κατάλληλες οδηγίες που μας έχουν αποσταλεί από τον Δήμο Χανίων για να τις ετοιμάσουν.

Αφορούν τον προαγωνιστικό ιατρικό έλεγχο που προβλέπεται καθώς και τις οδηγίες για την ασφαλή χρήση της αθλητικής εγκατάστασης και κατά συνέπεια την ασφαλή άθληση τους. Όλο το προηγούμενο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες συντήρησης και απολύμανσης σε όλους τους χώρους του γηπέδου ώστε αυτό να είναι έτοιμο να υποδεχθεί με ασφάλεια τους αθλητές της Ακαδημίας μας.

Ενημερώνουμε επίσης τους γονείς και τους αθλητές, ότι στην είσοδο της εγκατάστασης θα τηρείται το Πρωτόκολλο Εισερχομένων και Εξερχομένων στο γήπεδο που θα αναγράφεται η ώρα εισόδου και εξόδου από αυτό.

Οι υπόλοιπες οδηγίες προς τους συνοδούς για την ασφαλή παραμονή τους στο γήπεδο αλλά και οι οδηγίες προς τους αθλούμενους για τον νέο τρόπο διεξαγωγής των προπονήσεων θα δοθούν την πρώτη μέρα συνάντησης μας, από το τεχνικό προσωπικό της Ακαδημίας μας.»

karta antonis garden