Ακαδημίες

Την Τετάρτη επιστρέφει η Κ14 της Ακαδημίας Σούδας

Την προσεχή Τετάρτη επιστρέφει στις προπονήσεις το τμήμα Κ14 της Α.Π. Σούδας. Το ραντεβού έχει δοθεί ένα τέταρτο πριν τις οκτώ το βράδυ (27/05, 19:45) στο γήπεδο της Σούδας.

Το σχετικό ενημερωτικό δελτίο με όλες τις λεπτομέρειες:

«Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας ανακοινώνεται η επανέναρξη των προπονήσεων για τους αθλητές του τμήματος Κ-14 (2006-07) την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 και ώρα 20:00 στο γήπεδο της Σούδας. Προσέλευση αθλητών στο γήπεδο 19:45.

Η χρήση των εγκαταστάσεων θα γίνεται με βάση το γενικό υγειονομικό πρωτόκολλο της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και τις ειδικότερες οδηγίες της αθλητικής ομοσπονδίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επανέναρξη των ατομικών προπονήσεων για τους αθλητές του τμήματος Κ-14 θα είναι να προσκομίσουν τη σχετική ιατρική βεβαίωση η οποία να φέρει σφραγίδα και υπογραφή ιατρού ο οποίος τους εξέτασε. Οι προπονήσεις θα διαρκούν περίπου μία ώρα.

Στο γήπεδο θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο για τους αθλητές και τον προπονητή και θα υπάρχει μία είσοδος και έξοδος στην οποία θα καταγράφονται οι εισερχόμενοι και εξερχόμενοι αθλητές και προπονητές με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτησης τυχόν κρούσματος COVID-19 από τον ΕΟΔΥ.

Όλοι οι εισερχόμενοι στο γήπεδο θα πρέπει να τηρούν αυστηρά τα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί και φαίνονται στον παρακάτω δεκάλογο του αθλητή.»

dekalogos athliti

karta antonis garden