Ακαδημίες

«Ραντεβού τη Δευτέρα (25/5) στο Καλτσέτο!»

Επιστροφή στη δράση για την Ακαδημία του Καλτσέτο, η οποία ανακοίνωσε ότι την προσεχή Δευτέρα 25 Μαΐου ανοίγει ξανά τις πόρτες της για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές άνω των 13 ετών.

Σε κάθε περίπτωση, όπως σημειώνεται από την Ακαδημία, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν μαζί τους υπογεγραμμένη βεβαίωση από γιατρό και ειδικότερα να έχουν συμπληρωμένα τα σχετικά έγγραφα τα οποία έχει δώσει ως κατευθύνσεις η ΓΓΑ.

Η ενημέρωση από τον Καλτσέτο είναι η εξής:

Ραντεβού τη Δευτέρα (25/5) στο Καλτσέτο!

Η Ακαδημία μας θέλει να κάνει γνωστό ότι από την προσεχή Δευτέρα 25 Μαΐου θα τεθεί και πάλι σε λειτουργία! Περιμένουμε εναγωνίως την επιστροφή των νεαρών ποδοσφαιριστών, την αναβίωση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση, που είναι και το ζητούμενο!

Μπορεί η επιστροφή να βρίσκει το ποδόσφαιρο, έχοντας διακοπεί όλες οι διοργανώσεις που υπό άλλες συνθήκες επρόκειτο να συνεχιστούν, από την άλλη όλο αυτό το διάστημα προείχε η υγεία και η ασφάλεια όλων μας.

Σε κάθε περίπτωση, η Ακαδημία του Καλτσέτο θα βρίσκεται από την προσεχή Δευτέρα σε θέση να υποδεχτεί ποδοσφαιριστές -σημείωση άνω των 13 ετών- οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και πάλι ποδόσφαιρο! Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές οφείλουν να έχουν μαζί τους υπογεγραμμένη βεβαίωση από γιατρό και ειδικότερα να συμπληρώσουν τα σχετικά έγγραφα όπως αυτά παρατίθενται παρακάτω.

Να σημειωθεί πως η Ακαδημία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, έχοντας προχωρήσει το περασμένο διάστημα στις απαραίτητες απολυμάνσεις των χώρων των εγκαταστάσεων μας προκειμένου οι νεαροί ποδοσφαιριστές να νιώσουν ασφαλείς και ειδικότερα οι γονείς τους.

Ραντεβού τη Δευτέρα (25/5) στο Καλτσέτο!

karta antonis garden