Ακαδημίες

Αρένα: Καλή επιστροφή στα γήπεδα

Την επιστροφή στις προπονήσεις ανακοίνωσε η Ακαδημία του Αρένα όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές ηλικίας άνω των 13 ετών.

Το Αρένα αναρτά το σχετικό σύνδεσμο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπου και υπάρχει το έντυπο το οποίο πρέπει να συμπληρώσει ο γιατρός του κάθε παιδιού, βεβαιώνοντας την υγεία του. Σχετική ανάρτηση κάνει και η ΕΠΣΧ στην ιστοσελίδα της.

Η ανάρτηση από το Αρένα αναφέρει τα εξής

«Έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση και της Ε.Π.Σ. Χανίων σας ενημερώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στις προπονήσεις της Ακαδημίας έπειτα από την άρση των μέτρων η οποία αφορά τα παιδιά 13 και άνω. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την επόμενη Δευτέρα, για τα ωράρια θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως τις ερχόμενες μέρες. Στην παρακάτω ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Χανίων θα βρείτε το αρχείο με τις οδηγίες σχετικά με την επιστροφή στον αγωνιστικό χώρο τις οποίες θα ήθελα να τις διαβάσετε με μεγάλη προσοχή καθώς είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε με ασφάλεια τηρώντας τους κανόνες της προσωπικής υγιεινής.

Ανοίγοντας τον σύνδεσμο της Γ.Γ.Α. που θα βρείτε σαν σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση στη στήλη "ΕΝΤΥΠΑ" θα βρείτε το έντυπο που πρέπει να συμπληρώσει ο γιατρός σας και να βεβαιώνει την υγεία του παιδιού.Είναι απαραίτητο για την προσέλευση στο γήπεδο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!».

karta antonis garden