Ακαδημίες

"Στοπ στα τροχαία ατυχήματα" με το τουρνουά της Σπάθας

Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Σπάθα Κολυμβαρίου διοργανώνει το 1ο ποδοσφαιρικό τουρνουά των ακαδημιών του το προσεχές Σαββατοκύριακο (4-5 Ιανουαρίου 2020) στο γήπεδο Κολυμβαρίου με σλόγκαν "Stop στα τροχαία ατυχήματα! Προτεραιότητα στη ζωή!".

Το τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, έχει στόχο να προβάλλει την αναγκαιότητα της τήρησης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Είναι αφιερωμένο στην καταπολέμηση των τροχαίων ατυχημάτων, τα οποία προέρχονται από την κατανάλωση αλκοόλ και τη μη χρήση προστατευτικής ζώνης και προστατευτικού κράνους.

Η σχετική ενημέρωση της Σπάθας:

«Ο Α.Π.Σ. Σπάθα Κολυμβαρίου δραστηριοποιείται στο Δήμο Πλατανιά, κατέχοντας σημαντική θέση στα αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου. Εκτός από την αθλητική Παιδεία που παρέχει στους 100 και πλέον αθλητές των ομάδων του, φροντίζει να πρωτοστατεί στην υλοποίηση δράσεων που αφορούν στην πνευματική καλλιέργεια του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου και στην ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν την Κοινότητα, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και στην εξεύρεση λύσεων.

Στο παραπάνω πλαίσιο εντάσσεται και το συγκεκριμένο Τουρνουά, καθώς έχει στόχο να προβάλλει την αναγκαιότητα της τήρησης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι αθλητές του Σωματείου θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο, για να στείλουν στους συμπολίτες ένα μήνυμα για τη βελτίωση της κυκλοφοριακής αγωγής και της οδικής συμπεριφοράς μας. Ένα σημαντικό μήνυμα για την Χανιώτικη Κοινότητα, αλλά και για την Κοινότητα όλου του νησιού, που εξακολουθεί κάθε χρόνο να κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα σ’ εκείνους που θρηνούν θύματα των δρόμων.»

spatha akadimia tournoua

karta antonis garden