Ακαδημίες

Δώρα και χαμόγελα στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά στα Καθιανά (pics)

Με επιτυχία διοργανώθηκε σήμερα το πρωι το χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου στα Καθιανά, με τη συμμετοχή τριών ακόμα ομάδων.

Αυτές ήταν οι Θησέας - ΑΟΠ, Ίκαρος - Κεραμειά και Κρ. Αστέρας - Νέοι Χανίων. Η διοργάνωση είχε όπως είναι λογικό εορταστικό χαρακτήρα για τους μικρούς αθλητές και το κλίμα ήταν ευχάριστο για όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

Πέραν του αγωνιστκού κομματιού με τις αναμετρήσεις των τεσσάρων ομάδων, την εμφάνισή του έκανε και ένας Άη Βασίλης που μοίρασε χαμόγελα και δώρα σε όλα τα παιδιά, τα οποία από την πλευρά τους ανταπέδωσαν στο τέλος με τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

H ανακοίνωση από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου είναι η εξής (Panakrotiriakos.fc):

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη λίγο νωρίτερα το χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου.

Μέρος στη διοργάνωση πήραν οι ομάδες: Θησέας-ΑΟΠ, Ίκαρος-Κεραμειά και Κρ. Αστέρας-Νέοι Χανίων με τα τμήματα Κ10...

Tα παιχνίδια ήταν εξαιρετικά από όλα τα παιδιά και τα γκολ... βέβαια έμπαιναν βροχή το ένα μετά το άλλο, με τον κόσμο να δικαιώνεται από το θέαμα που προσέφεραν οι λιλιπούτειοι.

toyrnoua xristoygennon8

toyrnoua xristoygennon10

toyrnoua xristoygennon14

toyrnoua xristoygennon17

toyrnoua xristoygennon11

toyrnoua xristoygennon12

Ένα τουρνουά το οποίο τα είχε πραγματικά όλα από μικρούς και μεγάλους. Ποδόσφαιρο, παιδικά χαμόγελα, κάλαντα, ευχές και στο τέλος τον Άη Βασίλη που έκανε την εμφάνισή του σε ρόλο... guest star.

Βεβαίως ο Άη Βασίλης (που δεν μάθαμε τελικά ποιος είναι) δε θα μπορούσε να έρθει άδειος αφού το έλκυθρό του ήταν γεμάτο δώρα τα οποία μοίρασε στους μικρούς μπόμπιρες.

toyrnoua xristoygennon1

toyrnoua xristoygennon3

toyrnoua xristoygennon15

toyrnoua xristoygennon16

toyrnoua xristoygennon9

Η μάχη πραγματικά από εκεί και πέρα ήταν... μεγάλη, αφού μέσα σε πολύ λίγα λεπτά τα δώρα έγιναν... καπνός.

Ο Άη Βασίλης πήρε παράλληλα μέρος και στα παιχνίδια με τους μικρούς ποδοσφαιριστές και έδειξε τις επιθετικές του αρετές με τη μπάλα στα πόδια.

Η εξαιρετική του παρουσία και το χειροκρότημα που πήρε από τον κόσμο, άφησε υποσχέσεις αλλά και ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε μία από τις δύο ομάδες του Ακρωτηρίου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που ακολουθεί.

toyrnoua xristoygennon2

Λίγο πριν το φινάλε όλα τα παιδιά μέσα σε εξαιρετικό και ευχάριστο κλίμα εκφώνησαν τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς και αντάλλαξαν ευχές ενόψει του 2020...

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους προπονητές, τα παιδιά και τις ομάδες γενικότερα που πήραν μέρος και βοήθησαν σε αυτή την εξαιρετική διοργάνωση η οποία άφησε πολύ όμορφες αναμνήσεις σε όλους που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο Καθιανών...

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά και υγεία σε όλο τον κόσμο, με το καλό να έρθει το 2020 και να φέρει ευφορία και κάθε επιθυμία στον καθένα σας ξεχωριστά...!!!

toyrnoua xristoygennon

toyrnoua xristoygennon13

toyrnoua xristoygennon4

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Λευτέρης Μανουσάκης)

toyrnoua xristoygennon5

Θησέας-ΑΟ Περιβολίων (Σταύρος Λάκκας - Δημήτρης Κελάκης)

toyrnoua xristoygennon6

Κρ. Αστέρας - Νέοι Χανίων (Μαρίνος Αγγελάκης)

toyrnoua xristoygennon7

Ικαρος/Κεραμειά (Σταμάτης Φλεμετάκης)

karta antonis garden