Ακαδημίες

Νέα εποχή στην Ακαδημία Κισσαμικού με Χρ. Πελέκη

Μία νέα εποχή ξεκινάει στην Ακαδημία Κισσαμικός - Νέος Κισσαμικός με την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή από τον Χρήστο Πελέκη. 

Ο Κυκλαδίτης προπονητής (από την Ερμούπολη Σύρου), είναι γεννημένος στις 10 Μαΐου 1982 και έχει σημαντικές εμπειρίες από τη Super League ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της Καλλονής, στην οποία ήταν προπονητής της Κ20. Ξεκίνησε από τον ΑΟ Σύρου (πρωταθλητής στην Α' Κυκλάδων) και στη συνέχεια εργάστηκε στην Κύπρο (Φρέναρος - Γ' Κύπρου), για να επιστρέψει στην Ελλάδα για την ΑΕ Κω. Ακολούθησαν η Ακαδημία Vissas Club στη Σύρο, ο ΑΟ Πάγου και στη συνέχεια η επιστροφή του στον ΑΟ Σύρου. Το 2013 εντάχθηκε στην Καλλονή και το 2017 ανέλαβε τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής Λέσβου στη Γ' Εθνική. Την περασμένη σεζόν εργάστηκε στη Μύκονο για λογαριασμό της Ανω Μεράς, η οποία ανέβηκε στη Γ' Εθνική.

Η αναβάμιση των Ακαδημιών στην Κίσσαμο έρχεται σαν συνέχεια της νέας προσπάθειας με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά, στο οποίο εντάσσονται και οι Ακαδημίες Κισσαμικού - Νέου Κισσαμικού. Επικεφαλής της Ακαδημίας, διοικητικά, τίθεται ο Αντώνης Σταθόπουλος.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Κισσαμικού έχει ως εξής:

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός και ο Νέος Κισσαμικός στην αρχή μίας μεγάλης και συντονισμένης προσπάθειας για αναβάθμιση των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στην ομάδα της πόλης μας, ανακοινώνουν την πρόσληψη του κ. Χρήστου Πελέκη στη θέση του προπονητή και τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών.

Η εμπειρία και η αποτελεσματικότητά του σε επίπεδο Super League ήταν καθοριστικά για την επιλογή αυτού του προσώπου.

Η υλοποίηση της αναγέννησης του ιστορικού σωματείου της πόλης μας βρίσκει σύσσωμη τη διοικητική οικογένεια ΠΓΣ και ΠΑΕ με επικεφαλής τον κ. Αντώνη Σταθόπουλο και άλλα στελέχη του Συλλόγου, οι οποίοι - συνολικά - θα είναι αρωγοί της προσπάθειας, με μοναδικό στόχο οι κισσαμίτικες Ακαδημίες Ποδοσφαίρου να φτάσουν σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και ο Νέος Κισσαμικός να αγωνίζεται με τα δικά του παιδιά.

Μέσα από τη σωστή διαπαιδαγώγηση, συμπεριφορά, αγωνιστική πειθαρχία και το ανάλογο ομαδικό πνεύμα και έχοντας ως μότο τη φράση "Παίξε μπάλα, Μάθε ποδόσφαιρο", οι νέες Ακαδημίες θα προσφέρουν μία ασφαλή και ποιοτική λύση για άθληση στην πόλη.

Σ' αυτήν τη νέα προσπάθεια είναι επιβεβλημένο να είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα, τους προπονητές και τα παιδιά. Το μέλλον της Κισσάμου και του Κισσαμικού.