Ακαδημίες

Ανακοινώθηκε συνεργασία για Ηρακλή Νερ. και ΑΡΕΝΑ

Μία νέα συνεργασία ανακοινώθηκε από τις ομάδες του Ηρακλή Νεροκούρου και του ΑΡΕΝΑ.

Πιο συγκεκριμένα αυτή αφορά σε επίπεδο υποδομών των δύο ομάδων, που έχουν σαν στόχο στην βελτίωση του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου μέσα στα επόμενα χρόνια.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, τη λειτουργία των τμημάτων θα αναλάβει ο Μάρκος Ασλαματζίδης, που θα έχει την καθοδήγηση μέχρι και την Κ16.

Από 'κει και μετά τα παιδιά θα απορροφούνται είτε από τον Ηρακλή είτε από άλλη ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Δ.Σ. του Ηρακλή Νεροκουρου και του Α.Σ. Αρένα Χανίων έπειτα από συζητήσεις είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την από κοινού συνεργασία τους σε επίπεδο Ακαδημιών.

Υπεύθυνος για τη λειτουργία και τη διαχείριση των τμήματων υποδομών των Ακαδημιών ορίζεται ο Ασλαματζιδης Μάρκος, μέχρι και την Κ16, στην οποία θα καταλήγουν από κοινού τα παιδιά και των δύο συλλογών και μετέπειτα θα τους δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουν στην ανδρική ομάδα του Ηρακλή ή σε αλλη ομαδα ανώτερης κατηγορίας.

Το κοινό όραμα και η ίδια φιλοσοφία όσον αφορά το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο μας οδήγησε στην απόφαση αυτή. Μια απόφαση με την οποία στοχεύουμε στην περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη του χώρου βοηθώντας τα παιδιά των Χανίων να ψυχαγωγηθουν και να αθληθούν, αλλά παράλληλα να αναδείξουν το ταλέντο τους που θα τα οδηγήσει στις μεγάλες κατηγορίες όπως παραδοσιακά συμβαίνει με αρκετά παιδιά των Ακαδημιών μας...!!