Ακαδημίες

"Ερχεται" η γιορτή της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας

Την Παρασκευή (21/6) το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η καθιερωμένη γιορτή της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας η οποία πραγματοποιείται με την ευκαιρία της λήξης της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Η Ακαδημία εξέδωσε ανακοίνωση, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η φετινή γιορτή θα είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με όσες έχουν προηγηθεί, ενώ ακόμα τονίζεται ότι θα απονεμηθούν διπλώματα σε όλα τα παιδιά, αλλά και στις ομάδες παίδων και νέων της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο, η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας ενώνει τις δυνάμεις της με ένα ακόμα σωματείο, τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ, ενώ η τρίτη ομάδα που θα πλαισιώνει αυτή τη συνεργασία είναι η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Η ανακοίνωση για τη γιορτή που ακολουθεί στους Αγίους Αποστόλους είναι η εξής:

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 και ώρα 18:30 η «Ακαδημία Νέας Κυδωνίας» θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη της γιορτή για τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018 - 2019 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Η γιορτή φέτος θα είναι αρκετά διαφορετική με πολύ μουσική, παιχνίδια (Γονέων – Παιδιών), καθώς και απονομές διπλωμάτων για όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας και των Παίδων και Νέων της «Α.Ε.Ε.Κ. ΣΥΝ.ΚΑ.».

2

Στη γιορτή θα απονεμηθούν διπλώματα σε όλους τους ποδοσφαιριστές για τη χρονιά που πέρασε, τόσο για την συμμέτοχη τους στα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων, όσο και για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες εντός και εκτός νομού σε διάφορα τουρνουά κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Θα ακολουθήσει κέρασμα, παιχνίδια, δραστηριότητες, μουσική και χορός για μικρούς και μεγάλους.