Ακαδημίες

Στο "Κύταρρο Χαλέπας" τα τρόφιμα από το τουρνουά των Καθιανών

Στο "Κύταρρο Χαλέπας" δόθηκαν τα τρόφιμα μακράς διάρκειας που συγκεντρώθηκαν πριν από περίπου ένα μήνα στο γήπεδο Καθιανών και στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά Ακαδημιών που διοργάνωσαν οι ομάδες Ακρωτηρίου.

Εκπροσώποι από το Ακρωτήρι παρέδωσαν τα τρόφιμα στους υπεύθυνους του οργανισμού μέσα σε πολύ καλό κλίμα, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου.

Η ανακοίνωση από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου είναι η εξής:

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η παράδοση τροφίμων μακράς διάρκειας που είχαν συγκεντρωθεί πριν από ένα μήνα στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου.

Εκπροσώποι της συλλόγου μας βρέθηκαν στο "Κύταρο Χαλέπας" και παρέδωσαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα τα τρόφιμα στους ιθύνοντες του οργανισμού που δραστηριοποιείται από το 2011.

Ολα αυτά τα τρόφιμα θα χρησιμοποιηθούν για διάφορες ανάγκες συνανθρώπων μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη και θα δώσουν έτσι μία ακτίνα ελπίδας και χαράς για το μέλλον.

Σύσσωμη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους που βοήθησαν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.

Είναι χαρά και τιμή για τον σύλλογό μας που μπόρεσε να συμμετάσχει από την πλευρά του σε όλη αυτή την κοινωνική δράση και υπάρχει η δέσμευση να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιου είδους στο μέλλον, στο πλαίσιο "Μαθήματα Ζωής μέσα από το ποδόσφαιρο" που εκπέμπει η Ακαδημία μας.

karta antonis garden