Ακαδημίες

Φιλικό με τη Μικτή Ρεθύμνου η Κ12 του Πανακρωτηριακού

Φιλικό παιχνίδι με τη Μικτή Ρεθύμνου Κ12 έδωσε το τμήμα Κ12 του Πανακρωτηριακού στις εγκαταστάσεις του KIDO στο Ρέθυμνο.

Το φιλικό είχε και άρωμα εκδρομής για τα παιδιά του Στέφανου Βασιλομιχελάκη που έκλεισαν με αυτό τον εορταστικό τρόπο το 2019.

H ανακοίνωση από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Panakrotiriakos.fc):

Με μια άκρως ποδοσφαιρική εκδρομή στο Ρέθυμνο, έκλεισαν το 2019 τα Κ12 του Πανακρωτηριακού, καθώς πραγματοποίησαν φιλικό με τη Μικτή Ρεθύμνου.

Η ακαδημία μας αποδέχτηκε την πρόσκληση του προπονητή των μικτών του διπλανού νομού Γιώργου Μπαστάκη και με μια "εσωτερική μικτή" Πανακρωτηριακού-Λεόντων βρέθηκε στο "Kido" για ένα δυνατό εορταστικό παιχνίδι.

rethymno k12 6

rethymno k12 3

rethymno k12 5

rethymno k12 2

Οι νεαροί ακρωτηριανοί  ποδοσφαιριστές "χόρευαν" στη βροχή και πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, ενθουσιάζοντας τους αρκετούς συνοδούς γονείς και από τα δύο τμήματα Κ12 της ακαδημίας μας.

Τα παιδιά που πήραν μέρος στο παιχνίδι ήταν από τον Πανακρωτηριακό οι  Περδικάκης Γ., Παπαδογιάννης, Κοσμάς, Μαντωνανάκης, Κουμάκης, Ταπανάρης Σ., Σέχι, Περδικάκης Ντ., Ταπανάρης Γ. και από τους Λέοντες οι Καραλάκης, Αγγελίδης, Παυλουδάκης.

Η ομάδα μας αποδυκνείοντας το ταλέντο που διαθέτει, αλλά και την πολύ καλή και μεθοδική δουλειά που γίνεται, ήταν απολαυστική!

Την αποστολή συνόδευσε ο Τεχνικός Διευθυντής Βασίλης Παπαδάκης και συμμετείχαν εκτός του προπονητή Στέφανου Βασιλομιχελάκη, ο προπονητής Κώστας Κολοκοτρώνης και ο φροντιστής Αλέκος Γεωργαλάκης.

rethymno k12 7

rethymno k12 8

rethymno k12 9

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

karta antonis garden