Ακαδημίες

Επίσκεψη στον Ολυμπιακό από δύο αγωνιστικές ομάδες της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη βρέθηκαν σε επίσκεψη που πραγματοποίησαν οι αθλητές δύο αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας.

Μάλιστα, η παρουσία τους στο Ρέντη δεν αρκέστηκε μονάχα στην επίσκεψη στις εγκαταστάσεις, αλλά τα παιδιά έδωσαν και τέσσερις αγώνες κόντρα σε ομάδες των Σχολών του Ολυμπιακού στην Αθήνα (Σχολή Αλίμου, Σχολή Γλυκών Νερών, Σχολή Καραϊσκάκη και Σχολή Ρέντη).

EPISKEPSI RENTI 3

Πέραν του αγωνιστικού, η αποστολή της χανιώτικης Ακαδημίας που συνεργάζεται από το 2003 με τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε και δύο επιμορφωτικές ξεναγήσεις, στο Ιδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" και στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι, με τα παιδιά να ενθουσιάζονται.

EPISKEPSI RENTI 13

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ακαδημία είναι το εξής:

«Την ευκαιρία να επισκεφτούν από κοντά τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη είχαν οι αθλητές δύο αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας σε πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησαν στην Αθήνα.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δώσουν τέσσερις αγώνες με ομάδες των Σχολών του Ολυμπιακού στην Αθήνα (Σχολή Αλίμου, Σχολή Γλυκών Νερών, Σχολή Καραϊσκάκη και Σχολή Ρέντη).

Μάλιστα τα τελευταία δυο παιχνίδια έγιναν μέσα στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.

EPISKEPSI RENTI 2

EPISKEPSI RENTI 4

EPISKEPSI RENTI 6

EPISKEPSI RENTI 8

Εκτός από τους προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων παρόν ήταν και ο προπονητής της Κ16 του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυρογενίδης τον οποίο η Ακαδημία βράβευσε για την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος της Super League στην συγκεκριμένη ηλικία.

Μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό είχε η ξενάγησή τους την τελευταία μέρα σε όλες τις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η Α’ ομάδα του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη καθώς και στο Μουσείο του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.  

Μαζί με τα παιδιά για πρώτη φορά, επιτράπηκε και η είσοδος των γονέων τους στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις δίνοντάς  τους την ευκαιρία να γνωρίσουν και αυτοί από κοντά τους χώρους που προπονείται η αγαπημένη τους ομάδα.

EPISKEPSI RENTI 9

EPISKEPSI RENTI 10

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι η αποστολή πραγματοποίησε και δύο επιμορφωτικές ξεναγήσεις, η πρώτη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και η δεύτερη στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι.

EPISKEPSI RENTI 11

EPISKEPSI RENTI 12

EPISKEPSI RENTI 14

EPISKEPSI RENTI 15

Χορηγός της αποστολής ήταν η εταιρεία ΑΝΕΚ LINES – BLUE STAR FERRIES η οποία παραχώρησε 50% έκπτωση σε όλα τα εισιτήρια των αθλητών και των προπονητών τους.

Έτσι οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας Σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στα Χανιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα τριήμερο γεμάτο σπουδαίες αθλητικές και επιμορφωτικές εμπειρίες θα τους χρησιμεύσουν πάρα πολύ στην μετέπειτα αθλητική τους πορεία».

karta antonis garden